Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Skradzione konto, a itemki...

squah v3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

W skrócie - jeśli ktoś mi się włamał na konto steam, przeniósł sobie moje skiny na swoje konto, sprzedał je na rynku itd. to po wysłaniu ticketa do supportu zwrócą mi itemy a złodziejowi zabiorą hajs z nich?

Opublikowano

Nie wiem jak u mnie to zrobili, ale mi po kradzieży zwrócili wszystkie ajtemsy, prócz kart ze steama. Skąd wiesz, że wszystkie itemy poszły w obieg?

Opublikowano

Watpie.... Jakieś dowody musiałbyś mieć.... Równie dobrze można powiedzieć, że przeżuciłeś na inne konto skiny i sprzedałeś....

LukaSuper.png

Opublikowano

Siema.

W skrócie - jeśli ktoś mi się włamał na konto steam, przeniósł sobie moje skiny na swoje konto, sprzedał je na rynku itd. to po wysłaniu ticketa do supportu zwrócą mi itemy a złodziejowi zabiorą hajs z nich?

To ile on miał twoje konto?

Skoro po zalogowaniu na nowe urządzenie czeka się 2tyg.

Nie wiem czy coś zrobisz możesz napisać do suppa i dać ss'y z treadowania i zgłosić że w tym momencie nie miałeś konta bo ci ukradli.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Nie no napisałem to tak hipotetycznie, gość włamał mi się na emaila we wtorek w nocy, wtedy też zajebał mi konto, zmienił email itp. Napisałem od razu do supportu ale zanim odpiszą to trzeba trochę poczekać. Itemsy kupiłem w poniedziałek więc jutro mija czas kiedy będzie można nimi tradować, dlatego mam lekkie obawy bo mimo wszystko 10 euro nie chcę oddawać jakiemuś cebulakowi.

@Tremo mi się wydaje że wystarczy 7 dni żeby tradować.

Ok, poczekam aż mi hasło zresetują i najwyżej będę jeszcze do nich pisał, choć mam nadzieję że odpiszą mi jutro zanim gość zdąży przerzucić eq.

Opublikowano

Nie no napisałem to tak hipotetycznie, gość włamał mi się na emaila we wtorek w nocy, wtedy też zajebał mi konto, zmienił email itp. Napisałem od razu do supportu ale zanim odpiszą to trzeba trochę poczekać. Itemsy kupiłem w poniedziałek więc jutro mija czas kiedy będzie można nimi tradować, dlatego mam lekkie obawy bo mimo wszystko 10 euro nie chcę oddawać jakiemuś cebulakowi.

@Tremo mi się wydaje że wystarczy 7 dni żeby tradować.

Ok, poczekam aż mi hasło zresetują i najwyżej będę jeszcze do nich pisał, choć mam nadzieję że odpiszą mi jutro zanim gość zdąży przerzucić eq.

po zalogowaniu się na konto z innego komputera jest blokada tradeów na 2 tygodnie więc powinni zdążyć ci odpisać 

Opublikowano

po zalogowaniu się na konto z innego komputera jest blokada tradeów na 2 tygodnie więc powinni zdążyć ci odpisać

Ale jeśli ma e maila i Steam Guarda wyłaczy to już po skinach

LukaSuper.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...