Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę wyjść z silver I :(

Kabanos1313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 92 wygrane turnieje w cs:go. Gram najczęściej z jednym kolegą, lub sam. Jestem cały czas w silver I, wygrywam 1 lub 2 turnieje i przegrywam. Zawsze mamy w teamie ruskich, ktorzy nic nie ogarniają, lub wychodzą gdy przegrywamy 4:0. Wie ktoś co z tym zrobić? Mogłby ktoś z wyższą rangą nas wyboostować chociaż do silver II (mnie i kolegę)? Wystarczył by 1 turniej. Jeśli nie, to udzielcie chociaż jakiejś rady.

Opublikowano

Zagram z toba silver 1 jj ale tez tak mam mialem az 4 wygrane pod rzad 1 brakowala=Ruski dzieki czemu -rage quit ... dodaj mnie na skype kubakorek123 lub pisz pw

Opublikowano

Tu też nie jest wina ruskich.
Ja siedze w gold 4 i za kilka dni będzie Kałach.

Grałem kiedyś na s1 u kolegi na koncie.

Szczerze? Trzeba nie ogarniać żeby nie potrafić wyjść z tego silvera.

Wiem że trafiają się nawet cheaterzy na takich rangach ale tam ludzie nie potrafią grać.

Jeśli jesteś w tak słabej sytuacji to nawet 4 wygrane z rzędu ci nie pomogą.

Ludzie w silverze są słabi i nie ma co ukrywać.

Pamiętaj że nie tylko koledzy z drużyny popełniają błędy ty też je na 100% popełniasz tylko ich nie zauważasz.
Oglądaj Streamy lub na yt poradniki tylko nie jakąś szkołe izaka a jakiegoś normalnego gracza który ma nawet 100 widzów.
Mam nadzieje że jakoś pomogłem.

14 lat  

Opublikowano

To nie zawsze wina RUSKÓW (WIEM ŻE TO ... ). Próbuj nie ginąć tak szybko nie biegaj za kill'ami jak debil tylko przykamp i zabijaj graj na mapach na których najlepiej Ci się gra, pamiętaj że s1 to ranga niemyśląca logicznie tylko latanie z bizonem po mapie.

Opublikowano

Mam 92 wygrane turnieje w cs:go. Gram najczęściej z jednym kolegą, lub sam. Jestem cały czas w silver I, wygrywam 1 lub 2 turnieje i przegrywam. Zawsze mamy w teamie ruskich, ktorzy nic nie ogarniają, lub wychodzą gdy przegrywamy 4:0. Wie ktoś co z tym zrobić? Mogłby ktoś z wyższą rangą nas wyboostować chociaż do silver II (mnie i kolegę)? Wystarczył by 1 turniej. Jeśli nie, to udzielcie chociaż jakiejś rady.

Znaleźć team.

Bez teamu daleko nie zajedziesz.

Szukasz ludzi do gry ? Pisz tutaj !

/

Klan - Szukam, Przyjmę Etc.

Ćwicz na aim mapach może ich pokerujesz.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

ĆWICZ I ĆWICZ. Pograj sobie z 2 tygodnie codziennie deathmatch po parę godzin, potem na full muzykę i trenuj refleks.

29o51qa.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...