Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Serwer RP fantasy - Projekt

Selevyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć, witam was wszystkich! Planuję założyć serwer Role Play który będzie bazować zasadami na serwerach San Andreas Multiplayer o właśnie takim trybie rozgrywki. Szukam na start ekipy osób, dość sporej bo jednak taki projekt niesie za sobą spore wymagania które jesteśmy w stanie pokonać wyłącznie wspólnymi siłami! Dokładnej tematyki serwera jeszcze nie uzgodniliśmy, ale myślę, że będzie to wyglądać, jak świat przedstawiony w mojej książce fantasty, którą niedawno napisałem i opublikuję ją tylko na potrzeby serwera, jak na tą chwilę. Oczywiście nie obejdzie się także bez innych pomysłów administracji, których autorzy będą nagradzani, jeżeli ich pomysły zostaną wykorzystane. Jak na razie mam sporo pomysłów które ustaliłem z pewną osobą, na dniach pojawi się różnież tutaj link do strony naszego serwera. Poniżej natomiast umieszczam informacje o tym jakich osób potrzebuje do projektu.

• Budowniczy. Nie od dziś wiadomo, że Minecraft jest w grą gdzie gracz może dać popis swoich umiejętności dzięki budowaniu. Mapa ma być cała autorska, pomysły na lokacje będą wasze - czyli budujecie co tylko przyjdzie wam na myśl, byle zbudowany przez was obiekt był rzeczą pasującą do reszty miasta.

• Programista. Jedna osoba w zupełności wystarczy - programowanie jest bowiem tematem w który lepiej zagłębiać się samemu, rzadko kiedy dwójka osób odpowiedzialna za stronę techniczną dawała ze sobą radę. Lepiej mieć jedną osobę która będzie do tej pracy idealna, toteż pewna i rzeczowa.

• Gamemasterzy. Czyli osób które zajmą się pilnowaniem porządku na serwerze oraz pisaniem specjalnych aktualizacji na stronie. Wszystkie tematy z nowościami od nich będą musiały zostać zatwierdzone przez głównego administratora serwera. Informacje od managerów są jedynie zmianami w zasadach Role Play na serwerze.

• Supporterzy. Osoby zajmujące się moderowaniem forum, sprawdzaniem skarg, apelacji od kar oraz przede wszystkim pilnowaniem porządku w grze.
  •  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...