Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Plugin FreezeTNT

Gość HugoZar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@HugoZar

Nie powiedziałem że jest autorem pomysłu, powiedziałem - że on pierwszy wstawił taki kod, a nie ty.

Plugin fajny ale... no mówię, zbyt mały żeby mógł konkurować z czymkolwiek. Oczywiście mówię "jak na ciebie" bo Ty co nieco jednak umiesz :D

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

@AdamGrzegorz

Pierwszy to ja wstawiłem kod na pastebina a potem na livie dałem kod i pomysł kamilkime ;>

A tak się złożyło, że Hugo również to napisał. ;>

@topic
Możesz dodać zamrażanie TNT podczas lotu na określony czas a potem TNT znowu może wybuchnąć ale musi mieć z powrotem tamten Vector.

(Chodzi mi o to co pisaliśmy na skype). ;)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Plugin 9/10 rozwijaj mistrzu go dalej, najlepiej kolejną wersje zrób za $$$$$$$$$$$$$$$$$$$

minecraft.jpg
Opublikowano

Pomysł dobry i unikalny, jednakże nie postarałeś się za bardzo. Plugin jest bardzo mały. Mógłbyś dodać coś więcej, więcej funkcji itp. Ale like za innowacyjny pomysł :)

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Fajny pomysł (Mam nadzieje że autorski), innowacyjny nie widziałem jeszcze takiego. Pozatym może mały ale nie liczy się kod lecz przydatność pluginu. A i nie zwracaj uwagi na AdamGrzegorz on zauważyłem że jest cebulą nie umiejącą uszanować cudzej pracy :)

Opublikowano

@Skoxus

Cebulą to może ty jesteś.

Gówno o mnie wiesz, pojawiłeś się tu z dupy, i uważasz się za najlepszego.

Gardzę takimi jak Ty.

Szczególnie po tym, jak uważasz że kod się nie liczy, ale przydatność. Typowy gówno-wiedzący przechwalający się pseudo-dev, który ma wyjebane czy plugin będzie zżerał 50% procka czy nie.

@AntyBlezur

Fajny plugin, mam nadzieje że będziesz go rozwijał, napewno użyje go na serwerze 7/10 nie czytajcie tego, oprócz blezura

­

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...