Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silver

MrMistrzupl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem . Mianowicie nie mogę wyjść z silvera. Prawie zawsze jestem pierwszy albo drugi mam  5 MVP  i wygrywam pod rząd . grałem u kolegi w kałachu i szło mi lepiej niż na SILVERACH . 

Opublikowano

Nic nie poradzisz taki jest system rang.

Wygrywaj jak najlepszym wynikiem + najwięcej mvp i na pewno awansujesz.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Dziwne że ja grając na 2'gim acc mam win streaka przy ogromnych KDA na + i wychodzę po 3 grach max.

Na pewno nie masz serii, która jest bardzo ważna przy awansach.

Opublikowano

I jakiej pomocy oczekujesz? Ja mam kalacha i w 4 dni wyboostowalem kolegę z silvera 1 do golda 1 przegrywając tylko jeden mecz, wiec nie grasz na poziomie kalacha skoro masz problemy z wyjściem z silvera.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

ja po wejściu do silver elite z unranked'a zagrałem 3 rankedy 1:wygrany  2:porażka  3:wygrany i dostałem awans :/ a nie otwierałem a mvp miałem 2-4 

graphic.png
Opublikowano

Jak tyle wygrywasz i ciagle mvp po 3-5 wygranych powinien byc awans , jesli nie znaczy ze bardzo nisko spadles w twojej danej randze/duzo przegrywales.

Opublikowano

Ja dziś z golda 2 do golda 3 wbiłem po 2 wygranych grach z rzędu. Poprostu otwieraj na każdej mapie i z awansem nie będzie problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...