Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pacc na maina czy Pacc na cashmakera

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, więc niedługo będe miał pierwszego w życiu pacca i mam takie pytanie, posiadam 96lvl cashmaker knight skille (83/81), a main konto to 51lvl paladyn skille (78/56), i teraz mam takie pytanie, czy myślicie że jakbym dał pacca cashmakerowi to w miesiąc zarabiał by na pacca dla siebie i dla mainkonta ?, Pomózcie mi jakos :)

Bedą plusy

Opublikowano

Witam, więc niedługo będe miał pierwszego w życiu pacca i mam takie pytanie, posiadam 96lvl cashmaker knight skille (83/81), a main konto to 51lvl paladyn skille (78/56), i teraz mam takie pytanie, czy myślicie że jakbym dał pacca cashmakerowi to w miesiąc zarabiał by na pacca dla siebie i dla mainkonta ?, Pomózcie mi jakos :)

Bedą plusy

cashmaker to bot? Dałbyś radę, ale to 24/7 musiałbyś bocić.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Jest ryzyko, że nie zarobisz na całość, bo dużo ludzi może być, i tak jak napisał Crisey, 24/7. Jak dla mnie PACC na main konto, i się cieszyć z gry. ;)

A tak z ciekawości - ile teraz cashmaker zarabia?

Opublikowano

Tak, cashmaker to bot.

I wyciąga narazie od 7k do 12k na godzine. i własnie skilluje kolejne wiec w sumie będa 4 boty - cashmakery to wtedy trzymać wszystkie pacci na maina czy dac tez któremuś cahmakerowi >?

Opublikowano

Tak, cashmaker to bot.

I wyciąga narazie od 7k do 12k na godzine. i własnie skilluje kolejne wiec w sumie będa 4 boty - cashmakery to wtedy trzymać wszystkie pacci na maina czy dac tez któremuś cahmakerowi >?

Ja bym w ogóle nie kupował pacca na cashmakery i tylko siedział nimi na corymach (15k/h).

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Palkiem też idzie zarobić tylko, że grube profity to 100lvl+

Pacc na main konto, na cashmakera nie opłaca się brać pacc z tego względu, że po 2 dniach używania możesz wyłapiesz delete.

graphic.png

Opublikowano

Ja bym w ogóle nie kupował pacca na cashmakery i tylko siedział nimi na corymach (15k/h).

Na jakich skillach + lvl tyle wyciągasz? + jakie eq?

5435084992.png

Opublikowano

Na jakich skillach + lvl tyle wyciągasz? + jakie eq?

85/80, 115 knight, zwykłe eq typu zaoan armor, zaoan helmet, zaoan shoes, bohy, mms

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

85/80, 115 knight, zwykłe eq typu zaoan armor, zaoan helmet, zaoan shoes, bohy, mms

Ja latam 97 knightem na corymach East skille 83/81.

Eq dragon scail mail, royal helmet, steel boots, golden legs, mastermind shield, platinum amulet i royal axe i wyciągam czasami po 1.3cc/h  ale czasem zdarza sie nawet 0,6cc/h :/

Nie wiem czemu są takie dyzproporcje

Opublikowano

Ja latam 97 knightem na corymach East skille 83/81.

Eq dragon scail mail, royal helmet, steel boots, golden legs, mastermind shield, platinum amulet i royal axe i wyciągam czasami po 1.3cc/h  ale czasem zdarza sie nawet 0,6cc/h :/

Nie wiem czemu są takie dyzproporcje

Jaki serwer :P?

Ja boce na harmonii.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

ja na Antidze

To uważaj bo ja lubię zabijać bociki na facc więc żeby na Ciebie nie padło :D

graphic.png

Opublikowano

Na tym lvlu uzbierasz na pewno na 1 pacca przynajmniej ale co do 2 to juz zalezy raczej od farta, ale na 120+ spokojnie, ja swoim ekiem siedze od 110 na Brimstone'ach (hidden/keeper na keeper mam mniejszy profit ale wiekszy xp/h) i wyciagam srednio po 20-50k/h wiec 24h bota moim ekiem to srednio 700k~~ :D

Opublikowano

Na tym lvlu uzbierasz na pewno na 1 pacca przynajmniej ale co do 2 to juz zalezy raczej od farta, ale na 120+ spokojnie, ja swoim ekiem siedze od 110 na Brimstone'ach (hidden/keeper na keeper mam mniejszy profit ale wiekszy xp/h) i wyciagam srednio po 20-50k/h wiec 24h bota moim ekiem to srednio 700k~~ :D

No tylko weź poprawkę na to, że to Antica a na brimstone siedzi tak około 8-10 botów i to same 150/200lvl+ więc nawet 100k/24h nie uzbiera.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...