Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komp dla kumpla

Mashrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mój kolega ma zamiar kupic ps4(używka) ale powiedziałem mu że lepszym rozwiązaniem będzie komp i tutaj mam do was proźbę żebyście złozyli komputer do 1.5k(używany)  max 1700zł  żeby grać w takie gry m.in  GTA V(jak wyjdzie)  Fifa 15 The Crew BF4 

i tutaj jest 2 pytanko czy ps4 będzie wydajniejszy od kompa za półtora kafla ?? 

mamna zbyciu dysk  western digital wd1200jd-00gbb0  i kolega chcę go kupić ale czy będzie pasował do płyty ??? mam spaloną płytę główna i tam jest sata 3g i jak wpiełem kabel pasował ale nie wiem czy działą 

Pomogłem ?? like

Opublikowano

niech kupi i5-4460 lub 4570 za 700zł i r9 270 albo hd 7870 za 500zł  ram 8gb za 200zł płyta 150zł obudowa 100zł zasilacz 140zł 

razem 1800zł 

a dysk nie wiem  czy by poszedł 

Opublikowano

ja znalazłem i5 4570 (700zł) R9 270(450zł) obudowa brutus 410+termaltake litepower 600w(200zł) ram 8gb cl9 HyperX(200zł) płyta główna (120)zł i mam około 100zł na dysk i napęd 

Pomogłem ?? like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...