Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno komputera

kargol11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/j7XRA/

sory zapomniałem o napędzie wybierz ten 

http://www.morele.net/naped-samsung-dvd-r-rw-24x-sh-224db-black-sata-bulk-bez-softu-ba-sh-224db-bebe-574386/

zobacz sobie na ten zestaw z morele jest lepszy procesor  karta jest też wydajniejsza o ciut ciut ale jest wydajniejsza lepsze ramy i do tego  za drogo  i jeszcze karty nie mają 

Pomogłem ?? like

Opublikowano

Szczerze to chciałbym Nvidie bo mam dużo kolegów którzy żalili się że owe Radeony im się fajczyły.. Ja sam mam Radeona i od dwóch lat mam z tym problemy.. A w starym 10-cio letnim mam Nvidie i problemów nigdy z nią nie było.. Dlatego chciałbym jednak tego GTX'a od Palita :)

Opublikowano

ludzie płaczą amd to amd tamto ale radeony są 5x bardziej opłacalne np

taki r9 290 ma w grach średnio 10fps mniej od gtx 980 a niedość że jest to inna generacja to jeszcze inna półka cenowa 

Opublikowano

Panowie. Ale powiedzcie mi jak oceniacie tego Palita ? Czy jest to dobra karta graficzna czy jest warta kupna ? Ogólnie co sądzicie o tej karcie ? :)

Opublikowano

1500zl, karta strasznie sie grzeje, lepiej doplacic te 20 zloty do karty od evgi czy gigabyte

Nie chodzi o 970'tke tylko o 760. ^_^

Za 920zł nie warto brać takiej karty słabej moim zdaniem.

Opublikowano

Wiem że 270X jest wydajniejsza no ale nie preferuję tej firmy i wole Geforce.. nawet żebym miał stracić te pare fps w grze to i tak wole GTX i Geforce

Opublikowano

Tak jak wspomniałem gdzieś wyżej to dlatego że miałem złe przygody z Radeonami i wielu kolegów też sie skarżyło że się psuły im czy coś.. Dlatego jakoś tak jestem przeciwnie do Radeona nastawiony.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...