Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 International serwer - OLD SCHOOL

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę się załamałem, 18 osób online aktualnie ^^ ma się rozkręcić zapraszam do shinsoo :)

18 online? Kurczę takie oldschoole to my takie w polsce mamy ;/

Podaj nick, może (na99%) jutro wbije, jak robisz gildie napisz.

http://www.mpcforum.pl/topic/1402855-dodawanie-skrypt%C3%B3wtworzenie-cheat%C3%B3w-w-java/

Kto potrafi, niech pomoże, bardzo dla mnie na tym zalezy :/ 

Opublikowano

Pisałem trochę z GA ma dodać jakiś tam update i wtedy zacznie wystawiać serwer na fora..

Opublikowano

Chyba wbije i obczaje, to chyba dopiero wystartowal ten serw tak?

Lol tylko mail z gmail lub yahoo musi byc, przypal...

Edit: Nie idzie zrobić konta, nie przychodzi potwierdzenie na maila. szkoda, bo chcialem zagrac...

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Chyba wbije i obczaje, to chyba dopiero wystartowal ten serw tak?

Lol tylko mail z gmail lub yahoo musi byc, przypal...

Edit: Nie idzie zrobić konta, nie przychodzi potwierdzenie na maila. szkoda, bo chcialem zagrac...

Też właśnie już prawie 20 min czekam i nadal nic, nwm czy to oni czy gmail tak wolno trybi z tym e-mail'em aktywującym.

Opublikowano

Czyli, chyba cos im sie popsula i nie wysyla wiadomosci ;(

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Coś takiego strona wywala po próbie reje i ponownego wysłania mail'a:

SMTP Error: Could not connect to SMTP host. 
Notice: Undefined variable: server_result in /home/metinpr3/public_html/getRank.php on line 10

Opublikowano

Coś takiego strona wywala po próbie reje i ponownego wysłania mail'a:

SMTP Error: Could not connect to SMTP host. 

Notice: Undefined variable: server_result in /home/metinpr3/public_html/getRank.php on line 10

Lipa, bo nie ma jak zagrac ;f

Nawet nie wiadomo komu problem zglosic

Opublikowano

Lipa, bo nie ma jak zagrac ;f

Nawet nie wiadomo komu problem zglosic

Problem już zgłosiłem, wyłączyli reje na jakiś czas i coś tam pogrzebali. 

Kilka min temu odpalili na nowo i dalej lipa.

Opublikowano

"Siema, GM napisał że trwają prace nad rejestracją żeby można było zakladać konta z każdego maila i dlatego na razie wyłączył reje ze stronki - tak napisał na serwerze więc informacja jest prawdziwa, jestem pewien że uruchomi rejestrację ponownie dziś ok. 20 lub jutro z rana, możesz to napisać w temacie"

wiadomość od PoProstuThom

Opublikowano

Gra tam ktoś w ogóle ? Bo filmik ma mało wyświetleń, no i na stronie nie ma licznika :D

Serwer mi się podoba, ale.. 100% drop exp? w stosunku do czego to jest podane ? Bo na filmie było jak miał 5lv i wbił na psy to dosyć szybko mu leciało :D

edit: Aaa.. Rejestracja off teraz :D

edit2: Wszystko działa znakomicie :D

VsxuB58.png

Opublikowano

Dobra cisniem

Opublikowano

malo online, ale przyjemnie sie gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...