Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto przy wchodzeniu do gry.

CZIT1916

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj gdy wchodziłem do cs'a miałem zacząć grać wyskoczyło mi okienko że ktoś się zalogował na moje konto. Bardzo się zdziwiłem i nie wiedziałem o co chodzi ale gdy wyszedłem z gry próbowałem się zalogować ale hasło było już zmienione. Próbowałem wysłać hasło na email na którym był steam ale okazało się że email też został skradziony. Nie wiedziałem co zrobić (byłem troszkę wkurzony) i próbowałem dalej logować się na steam/email ale niestety nie udało mi się tego zrobić.

Co mogę w tej sprawie zrobić?

Czy dowód kupna gry może być w postaci screena?

Ile można czekać na odpowiedź Valve?

Czy mogę prosić link gdzie mam napisać o odzyskanie konta, bo po prostu nie wiem czy dobrze napisałem.

Czy ktoś miał może z was podobny problem i odzyskał konto?

Liczę na szybką odpowiedź

Pozdrawiam.

Jeśli to jest zły dział to prosiłbym o przeniesienie a nie usuwanie tego tematu.

Opublikowano

Wydaje mi się ,że nie odzyskasz ,aczkolwiek możesz spróbować napisać na steam support ,a odpowiedź od nich to kwestia tygodnia/dwóch.  Co do screena to nie wydaje mi się  gdyż screena można podorbić aczkolwiek jeżeli masz kod gry to bedą większe szanse. A gre kupowałeś jako kod czy razem z kontem ? :)

Opublikowano

Na screenie widać tylko na jakie konto została kupiona gra, cena i kod potwierdzenia. Mam jeszcze na psc wpłatę na steam czy to pomoże?

Co do poradnika, na końcu pisze że po automatyczniej wiadomości mam im wysłać tego screena jeszcze raz czy co bo nie dobrze zrozumiałem.?

Edit.

Czy wystarczy żebym im dał ID transakcji, ID sklepu internetowego i kwotę? :) (PSC)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Na screenie widać tylko na jakie konto została kupiona gra, cena i kod potwierdzenia. Mam jeszcze na psc wpłatę na steam czy to pomoże?

Co do poradnika, na końcu pisze że po automatyczniej wiadomości mam im wysłać tego screena jeszcze raz czy co bo nie dobrze zrozumiałem.?

Edit.

Czy wystarczy żebym im dał ID transakcji, ID sklepu internetowego i kwotę? :) (PSC)

Pozdrawiam.

To na pewno wystarczy ;)

Opublikowano

Okej, dzięki za informację teraz tylko te czekanie....

Czytałem na różnych forach że czas odzyskania konta ciągnął się nawet 2 miesiące. Czy to prawda?

Niby nic takiego drogiego nie mam bo moje skiny są łącznej wartości może 1 euro ale jednasz szkoda wyrzuconej kasy w błoto...

Opublikowano

Okej, dzięki za informację teraz tylko te czekanie....

Czytałem na różnych forach że czas odzyskania konta ciągnął się nawet 2 miesiące. Czy to prawda?

Niby nic takiego drogiego nie mam bo moje skiny są łącznej wartości może 1 euro ale jednasz szkoda wyrzuconej kasy w błoto...

Nie wiem ja tam od volvo dostawałem odpowiedź max po tygodniu.

Ale lepiej odzyskać konto za 2 miesiące niż w cale go już nie mieć.

Opublikowano

Nie wiem ja tam od volvo dostawałem odpowiedź max po tygodniu.

Ale lepiej odzyskać konto za 2 miesiące niż w cale go już nie mieć.

A dziękuje za informację.

Jednak prawdą jest to że lepiej odzyskać niż stracić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dopiero dzisiaj dostałem odpowiedź...

Zapomniałem podać email na którym był steam...

Tera czekamy najpewniej następny tydzień na odpowiedź :/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć. 

Mam problem bo nie odpowiedzieli od 16 marca. I mam pytanie, czy napisać do nich jeszcze raz czy czekać dalej....

Pozdrawiam.

Sry że post pod postem ale będzie refresh :)

Opublikowano

Cześć. 

Mam problem bo nie odpowiedzieli od 16 marca. I mam pytanie, czy napisać do nich jeszcze raz czy czekać dalej....

Pozdrawiam.

Sry że post pod postem ale będzie refresh :)

Niestety musisz czekać, ten support to jakaś kpina, mi nie odpisali na ticket, który stoi już 2 miesiące.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Napisałeś po polsku czy po angielsku?

Po angielsku.

Doradzali mi żebym zamknął zgłoszenie i wysłał ponownie i może szybciej odpowiedzą. Czy warto?

Pierwszy raz spotkałem się z takim czymś żeby support tyle odpowiadał... Masakra...

Opublikowano

Mi również kiedyś ukradli konto steam. Napisałem do supportu jakie miałem hasło do konta oraz na jakim e-mailu było to po jakimś czasie przysłali mi nowe passy do konta.

A więc pisz do supportu, powinni oddać ;)

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...