Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Groźby na aplikacji czatek.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witammam problem bo osoba na czatku mi zagroziła,gdy zacząłem rozmowę zapytałem się czy wymienimy się zdj i nagle była taka wiadomość na czatku

'Witam,tu siedziba informacji w łodzi,mamy twoje ip zgłaszamy to

O co się rozchodzi :/

Opublikowano

Ktoś bekę ciśnie, nie można wyciągnąć ip z czatu na podstawie bycia zwykłym jego użytkownikiem xD

@Edit

Dobra, to jakiś idiotyczny troll. Zamknął bym tę dyskusję zanim powstanie z tego wojna :D

graphic.png

Opublikowano

Pewnie Sosnowiec.

Jeżeli nic nie pisałeś innego to raczej wielkie G Ci zrobią.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

lol ja tak wiesz... zwykle bywam ostrożny i .. chcę spokojnie spać ;D

I dlatego mnóstwo innych, "ostrożnych" ludzi kopiuje łańcuszki i zatacza koło, które prawdopodobnie nigdy się nie zakończy.

Co do tematu, olej tą sprawę. Zwykły trolling, witamy w internecie.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Hm.. napisałeś "wymienimy się zdjęciami"? Tobie chodziło o zdjęcia kotków w piwnicy a komuś pewnie o Pieski w kuchni.. Masz przerypane ;x A tak na serio, co oni Ci mogą zrobić skoro nie napisałeś jakimi zdjęciami? Tobie chodziło tak jak wyżej napisałem o Kotki a komuś o Pieski. I myślisz że za to Cie może oskarżyć? Rusz głową..

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

"Mamy twoje IP" i co w związku z tym? przyjadą busem w piętnastu i zaczną Cię okładać pięściami po twarzy?

Ziomuś to nie Salvador.. za dużo amerykańskich filmów się naoglądałeś xD

Może ten gościu sobie pomyślał że chcesz się z nim wymienić nagimi zdjęciami bo ostatnio taka moda wśród gimbów.. buczyli o tym w TV pare dni temu :)

Gościu cię postraszył, a Ty spinasz poślady jak przed Trynkiewiczem

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Siedziba informacji hehe. Ciekawe co tam informują, trzeba było się zapytać czy mogą cię poinformować jakie będzie w tym roku lato.

Opublikowano

witammam problem bo osoba na czatku mi zagroziła,gdy zacząłem rozmowę zapytałem się czy wymienimy się zdj i nagle była taka wiadomość na czatku

O co się rozchodzi :/

O jakaś mega bekę, mega-trolly, podpuszczanie userów itd. Ta siedziba znajduje się w Łodzi. To chyba nie jest żadna groźba, więc nie bój się, nie będziesz siedzieć za KRATAMI.

Spokojnie możesz kolejną (2gą noc) przespać, bo temat napisałeś wczoraj. A jak wczoraj noc po tym[...]

[...], po tym info przespałeś?

bez gif

Opublikowano

@ Cresto', sprawa się uspokoiła, czy nie? Jeśli nie - pisz, bo może ci jakąś pomożemy.

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...