Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik do PRAWIDŁOWEGO bunny hop'a w CS:GO

DaN1o2pL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciężko to robić poprawnie, raz na jakiś czas jestem w stanie przekroczyć prędkość 250 ale tak to 170-220 ciągle mam prędkości przy skakaniu i uzywaniu klawiszy a d oraz skręcaniu myszką. Nie wiem co robię źle + ciągle mi się myli z tym kręcenien myszką lub klawiszami a d na odwrót.

Opublikowano

Ciężko to robić poprawnie, raz na jakiś czas jestem w stanie przekroczyć prędkość 250 ale tak to 170-220 ciągle mam prędkości przy skakaniu i uzywaniu klawiszy a d oraz skręcaniu myszką. Nie wiem co robię źle + ciągle mi się myli z tym kręcenien myszką lub klawiszami a d na odwrót.

Musisz dużooo trenować, niedługo nagram nowy poradnik bo jednak jest z tym dużo problemów, a zdaję sobie sprawę że w poradniku troche sie motałem :P A co do prędkości to wpisz w konsole 

cl_showpos 1

i zaczynaj skakać dopiero przy 250 vel, czyli jak biegniesz z max prędkością robisz pierwszy skok + strefe (najlepiej 3-4, ale możesz też 1 poprzez trzymanie aż do opadnięcia klawisza a lub d w zależności od toru lotu) i staraj sie utrzymać prędkość na granicy 290 vel.

Mam nadzieje że w kolejnym poradniku wyjaśnię wszystkie te rzeczy jaśniej :D

Opublikowano

Musisz dużooo trenować, niedługo nagram nowy poradnik bo jednak jest z tym dużo problemów, a zdaję sobie sprawę że w poradniku troche sie motałem :P A co do prędkości to wpisz w konsole 

cl_showpos 1

i zaczynaj skakać dopiero przy 250 vel, czyli jak biegniesz z max prędkością robisz pierwszy skok + strefe (najlepiej 3-4, ale możesz też 1 poprzez trzymanie aż do opadnięcia klawisza a lub d w zależności od toru lotu) i staraj sie utrzymać prędkość na granicy 290 vel.

Mam nadzieje że w kolejnym poradniku wyjaśnię wszystkie te rzeczy jaśniej :D

Już wiem na czym problem polega, otóż im częściej wykonuję bunnyhopy bez przerwy to się wypalam, natomiast jeśli zrobię dzień przerwy to od razu lepiej mi to wychodzi :D

Opublikowano

Już wiem na czym problem polega, otóż im częściej wykonuję bunnyhopy bez przerwy to się wypalam, natomiast jeśli zrobię dzień przerwy to od razu lepiej mi to wychodzi :D

No widzisz :D

up

Opublikowano

No widzisz :D

up

Polecam robić to z smg bo z nożem prędkość maleje po przekroczeniu 300 na turniejowych a z smg chyba utrzymuje się przy 280.
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...