Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derin [PvP/4FuN]

Ejpex

Ankieta  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

2. 2. Czy chcecie redukcji eq np. po bojowym tryton i nic wiecej ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest serwer hamachi?  :huh: 
Troszeczkę udogodnień i na dobrego dedyka by się nadawał, dawno nie widziałem tak fajnie zrobionego serwera hamachi.
Niestety nie gram na hamachi więc nie sprawdzę raczej, ale mam pytanko jak wbije maksymalny poziom na tym całym pvp to dostaje się jakąś nagrodę? (Chodzi oczywiście o jakiegoś specjalnego peta albo super broń).

Opublikowano

To jest serwer hamachi?  :huh: 

Troszeczkę udogodnień i na dobrego dedyka by się nadawał, dawno nie widziałem tak fajnie zrobionego serwera hamachi.

Niestety nie gram na hamachi więc nie sprawdzę raczej, ale mam pytanko jak wbije maksymalny poziom na tym całym pvp to dostaje się jakąś nagrodę? (Chodzi oczywiście o jakiegoś specjalnego peta albo super broń).

Petów ani broni się nie dostaje ale za wbicie 250 dostaje się z automatu zbroja na 250 której nie da się zrobić z innych .

Dziękujemy za tak miłą ocenę ale jednak nie mamy co myśleć od dedyku zwłaszcza ze teraz każdy serwer walczy o jednego gracza . A ja jeszcze za mało potrafie .

mr76n6.png
Opublikowano

Co to za serwer 4Fun skoro tu nawet jest mniej ulepszeń niż na xenoxie/nightcorze...nawet serwery easy(czyli trudniejsze od 4funa) mają większe levele.

Prezka 7/10 ale sam serwer 1/5(bo się skraca).

Opublikowano

Pobrałem, dołączyłem do hamachi i serwer nie działa. Kiedy będzie włączony?

Edit: Ciekawe co za geniusz wymyślił że trzeba czekać aż admin zaakceptuje prośbę dodania do hamachi...

Ciekawe czy będę mógł zagrać w tym tygodniu  <_<

Opublikowano

Pobrałem, dołączyłem do hamachi i serwer nie działa. Kiedy będzie włączony?

Edit: Ciekawe co za geniusz wymyślił że trzeba czekać aż admin zaakceptuje prośbę dodania do hamachi...

Ciekawe czy będę mógł zagrać w tym tygodniu  <_<

Zaakceptowany przepraszamy dzisiaj zostanie to zmienione . Ponieważ wsześniej leciały dosy .

Co to za serwer 4Fun skoro tu nawet jest mniej ulepszeń niż na xenoxie/nightcorze...nawet serwery easy(czyli trudniejsze od 4funa) mają większe levele.

Prezka 7/10 ale sam serwer 1/5(bo się skraca).

Chyba nie rozumiesz pojęcia 4fun . Po co mamy dawać multum jakiś gownianych zrobek i ulepek skoro to tylko zasyfi serwer . A na serwerze będą grały same dzieci którym podobają sie takie rzeczy niestety ja jestem przeciwnikiem takich rzeczy i myślimy nad redukcją eq .

mr76n6.png
Opublikowano

Serwer włączony? Czy może ja mam jakiś problem. Błąd podczas łączenia z serwerem.

Edit: Na stronie jest napisane że są 3 osoby online, więc nie wiem dlaczego ja nie mogę się zalogować. Jakieś sugestie?

Edit2: Właśnie dostałem wiadomość na hamachi że jest przerwa techniczna  xD Sprawa wyjaśniona (chyba).

Opublikowano

SERWER WYSTARTUJE PONOWNIE BEDZIE NOWA PREZENTACJA MODA PROSZE O USUNIECIE TEJ PREZKI .

528361426014941414837.jpeg

Pozdrawia team Derin .

mr76n6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...