Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje hostera, reklamodawcy serwera!

xMeziOr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nazywam sie Cezary. Szukam osoby który zadba o:

- maszynę (minimum 16gb ramu, dobry procek, dysk minimum 100gb najlepiej SSD)

- reklame yt (znajdzie, zzz youtubera)

Coś o serwerze:

Chcę reaktywować serwer SkyBlock - CoreLife.pl

Posiadam wszystkie pliki 95% skonczone (drobne poprawki do zrobienia, ale to juz sie zajmę tym ;) ).

Sklep sms serwera (Mozliwosc kupna rang SMS, PRZELEW)

Wczesniejsze opisy serwera: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1360807-corelife/

http://www.mpcforum.pl/topic/1303331-corelife/

Serwer: 

SkyBlock, pluginy dopracowane w 99% ;)\

Spawn, 60 map parkour, questy, niepawtarzalnosc!

Co do samej wspolpracy...  Ja razem z dwoma kolegami zajmuję sie wszystkim ;)  Czekam na propozycje na priv, lub pod numerem gg: 51079031

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

Miałem (nie)przyjemność współpracować.

Osoby nie polecam. Narzucanie (nie, nie była to prośba tylko raczej rozkaz) obowiązków oraz "specyficzny" styl bycia. Po nieudanym zadaniu, "Albo robisz dobrze, albo wypier____j." Oczywiście wpływu na przebieg zadania nie miałem żadnego. :')

Opublikowano

Miałem (nie)przyjemność współpracować.

Osoby nie polecam. Narzucanie (nie, nie była to prośba tylko raczej rozkaz) obowiązków oraz "specyficzny" styl bycia. Po nieudanym zadaniu, "Albo robisz dobrze, albo wypier____j." Oczywiście wpływu na przebieg zadania nie miałem żadnego. :')

@Shark12 zostalś przyjęty jako KidMod na okres próbny, nie spełniałeś naszych oczekiwań - prosiliśmy cie wielokrotnie o wykonanie danych rzeczy, to nie skutkowało (kilka dni proszenia), wiec postanowiliśmy nieco "ostrzej" próbować... To też nie poskutkowało, więc to raczej nie nasza tylko twoja wina ;)

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

@Shark12 zostalś przyjęty jako KidMod na okres próbny, nie spełniałeś naszych oczekiwań - prosiliśmy cie wielokrotnie o wykonanie danych rzeczy, to nie skutkowało (kilka dni proszenia), wiec postanowiliśmy nieco "ostrzej" próbować... To też nie poskutkowało, więc to raczej nie nasza tylko twoja wina ;)

@xMeziOr

Nie ma co się z 13-letnim dzieckiem kłócić.

Osoby nie polecam i tyle ode mnie w temacie, więcej się nie wypowiadam.

Opublikowano

@Shark12

Ja też nie polecam tego osobnika. Mimo ,że także jestem młody to ten "pan" narzuca byle zrobić wszystko tak jak on chce. 

26_unnamed.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...