Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poprawne Zestawienie Hardmoda Z Ribotem

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beztytuuadd.png

Witam.

W tym tutorialu dowiesz się jak odpalić hardmoda z ribotem, jest to bardzo łatwe.

1.Odpalamy Hardmod Listener i Hardmod'a.

2.Ustawiamy go tak jak pokazane jest na screenie poniżej:

beztytuuavv.png

3. Przed kliknięciem "Launch" włączamy Ribota.

4. Klikamy "Launch" i możemy "grać". ;)

Hardmod'a do rusro znajdziecie w przypiętym temacie, w ogólnym dziale.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

aha... dziękuję... :)

@ ja nie mogę mam naprawdę jakiś powalony komp! :angry:

wcześniej miałem 2 błędy że brakuje mi jakichś plików (msvcp100.dll i msvcr100.dll) i hardmod.dll nie może zostać wykryty lub coś tam. a teraz to coś.

wiecie o co chodzi?

Opublikowano

Ja tez mam problem z tym hardmodem zainstalowalem to co podales

wlaczam i teraz takie cos

Could not find the DLL D:/ProgramFiles/AstrumOnlineEntertainment/SilkroadOnline/HardMod.dll ;

Oco biega??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie znaleziono puntku wejscia procedury ??1_NonReentrantPPLLoclHolder@datails@concurrency@@QAE@XZ w bibliotece MSVCR100.dll

o grzyba chodzi ;/ pomocy chce bocic !xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Hemo

Zaznacz "Patch seed"

@UP

No to teraz ściągnij to i wklej w to samo miejsce co poprzedni plik. Jak znów jakiegoś pliku .dll będzie brakować to po prostu ściągnij go z internetu i wklej do C:\Windows\System32

Sig.png

Bywalec
Opublikowano

to nic nie daje rosire :/ dalej to samo jak wkleisz dll to i tak pisze ze costam nie poprawnie ;/. przy okazji powie mi ktos czemu jak uruchamiam risro to tam gdzie jest pasek hp expa i many nie mam tego tylko mam paski kolorowe pionowo?

Opublikowano

asd tez tak mam kolorowe paski

juz jestem taki wkuriowny ze chuj dziala to !!!!!

dajcie kurwa wkoncu raz a porzadnie bota i loadera ktory powienien dzialac kazdemu

albo niech zrobia wiekszy exp i bedzie mozna grac full legit anie kurwa to jets kurwa mac zalosne!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To ja nie wiem od czego to jest. Ja miałem ten sam błąd ale wgrałem to co tutaj dałem i wszystko działa tak jak trzeba.

Sig.png

Opublikowano

To nie jest wina, jak ty to napisałeś "skurwysynów z rosji" tylko tego programisty co pisze HardMod loadera że niektórzy mają problemy z loaderem. A i jak masz windows Viste albo 7 to uruchamiaj loadera i ribota z opcją "Uruchom jako administrator".

Sig.png

Bywalec
Opublikowano

a mi kto moze powie jak zrobic zebym mial normalne paski expa many i hp a nie jakies kreski na dol kolorowe. ;S

Bywalec
Opublikowano

@fix123 nie dodal boty ktore tyle maja tylko wyszla poprawka samego clienta ribota i pliku .dll

tak powinien wygladac bot? :Dobrazeks.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...