Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poprawne Zestawienie Hardmoda Z Ribotem

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BafU pliku załączyć nie umiesz?

Rosire, ehh dzięki wielkie za pomoc i poświęcenie czasu :) , jednak twoje wysiłki i u mnie poszły na marne... :(

co do ciebie fix123 to żal mi cie... Rosire starał się nam pomóc w jakikolwiek sposób i to nie jego wina że nam coś nie działa, więc z łaski swojej skończ drzeć japę (że się tak wyrażę), uspokój się i zachowaj resztki przyzwoitości jak na CZŁOWIEKA przystało...

Admin Cienia
Opublikowano

asd tez tak mam kolorowe paski

juz jestem taki wkuriowny ze chuj dziala to !!!!!

dajcie kurwa wkoncu raz a porzadnie bota i loadera ktory powienien dzialac kazdemu

albo niech zrobia wiekszy exp i bedzie mozna grac full legit anie kurwa to jets kurwa mac zalosne!!

Jakoś wszystkim działa, może masz za mało między uszami kolego by go włączyć, żałosne jest tylko że szkopuł w tym że to co ty wypisujesz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

eee . pomoze ktos ? jak odpalam hardmoda to wyskakuje mi potem taki blad : http://rapidshare.co...ytu__u.bmp.html (screen shoot ;d)

ScreenShoty wrzucaj na jakis hosting zdjęc, np. imageshack.us , bo nie będę tego syfu ściągał.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

sory za link ; p dziala mi na odznaczonym redirect .

ale bot mi nie dziala ^ ^ jakis blad wyskakuje http://img94.imagesh...i/56178346.png/

potem zalacza sie taki bot ; d http://img517.images...us/i/asday.png/

Prosze o pomoc ; dd

Musisz zainstalować to : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=a7b7a05e-6de6-4d3a-a423-37bf0912db84 Miałem to samo a po instalacji "patch seed" i jazda. ;)

Opublikowano

Witam,natomiast mój problem polega na tym że po włączeniu hardmoda i probie startu silka nic się nie włącza...

patch seed zaznaczone,dobry port,Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package mam, dobra ver. loadera

w menedżerze zadań widzę że silkroad włącza się na jakieś 2 sec,potem wylacza sie bez zadnego błędu ;s.

Prosze o pomoc -.-

@down XP

Opublikowano

Witam,natomiast mój problem polega na tym że po włączeniu hardmoda i probie startu silka nic się nie włącza...

patch seed zaznaczone,dobry port,Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package mam, dobra ver. loadera

w menedżerze zadań widzę że silkroad włącza się na jakieś 2 sec,potem wylacza sie bez zadnego błędu ;s.

Prosze o pomoc -.-

Jaki Windows ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hej! mam poważnego problema... od jakiegoś czasu - ze 3-4 dni podczas logowania przez hard'a z ibotem prawie ciągle co ok. 9-15 prób logowania pojawia mi się error autologina... bardzo mi to przeszkadza i praktycznie nie moge się wbić...

wie ktoś jak temu zaradzić???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Możecie mi pomóc? Otóż mam taki problem że włączam silkroada hard modem bez ribota to gra się uruchamia, ale jak ustawie redirect, port 16000 i patch seed uruchomię ribota naciskam lunch i pojawia się okienko wstępne do gry "Silkroad" ale zaraz znika i tyle z grania. Na exd loaderze jest to samo. Gra nie odpala się chyba mi na porcie 16000. Nie wiem co mam robić bot blokuje mi grę czy co? xD Posiadam windows 7, wersja bota najnowsza hardmoda również. Jak chcecie mi pomóc pisać na gg 2361916.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam.

Podczas gdy uruchamiam silkroada hardmodem (port 1600, patch seed), pojawia się okienko wstępne z napisem silkroad i zaraz znika, Gra się nie uruchamia. nieraz wyskakuje taki oto błąd:

http://img638.imageshack.us/i/beztytuubr.png/ (screen shot)

Mam zainstalowane Visual C++ 2010, library files.

Gra natomiast uruchamia się bez ribota, sam loader, bez portu 1600.

Prosze o jakies wasze rady. gg 2361916

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ty grasz na rusro tak?

Czy mi się zdaje czy masz ibot'a a nie ribot'a.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Witam

Nie moge odpalic loadera z botem na poczatku brakowalo "msvcp100" scaglem wklepilem do windowsa tamten pierwszy plik tez scaglem. I teraz jak odpalam bota i loadera daje lauch to sie nie wlacza czekam i czekam tak jakby loader sie wylaczal. Moze mi ktos pomoc?

Opublikowano

Mam to samo co kolega napisal po kliknieciu Luanch nie chce mi sie wlaczyc Silkroad. Uptade zrobiony wszystko prawidłowo..;/ a silk dalej nic

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a ja mam taki problem :

mam scgągnięte wszystko co potrzebne do ibota , z tutoriala uzytkownika maczugi

gdy włączę ibota , potem edxloader lite 3c5 ustawie wszystko jak trzeba w loaderze klikam launch , ustawiam Multiclient , Patch seed , nude patch , zoom hack , hook input , redirect login ip : 127.0.0.1 : 16000

gdy klikne laduje mi sie game guard joymaxa pokazuje sie okno do logowania i odrazu "You Have been disconnected from the server." nie wiem , dlaczego mooze ktos mi to wyjasnic?

Proszę o pomoc

:(\

w hardmodzie to samo ( to jest przy isro , bo przy rusro wszystko dobrze dziala)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Odpinam i zamykam, bo hardmod nie działa z ibotem.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...