Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Game Booster 3.4 A Steam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy Game Booster dobrze radzi sobie z steamem, czy nie crashuje? I takie pytanie mam. Czy np: jak mam pobrane sobie Dote na steama to uruchomić Dote za pomocą game boostera czy steam? Sry ale jestem nowy jak cos w tym steamie ;d

edit; czy to tylko wystarczy wlączyc Tryb gracza?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Pobrałem kiedyś z ciekawości game booster od Razer'a, bo mam też inne oprogramowania od nich i mi się podobało, więc postanowiłem spróbować i tego. Pamiętam, że jak wchodziłem przez ten booster do CS'a ze steama, to steam mnie informował, że gra nie jest odpalana jakby tylko przez steama i nie odpowiadają za jakieś błędy czy coś, więc jeśli Cię wywali czy coś, to pisanie do supportu nic nie da, ale mi nic nie crashowało.

Tak czy siak, po kilku godzinach używania usunąłem, bo te game boostery jedynie wyłączają zbędne programy działające w tle rzekomo boost'ując grę. :/

Opublikowano

Ten program nie radzi sobie z niczym. Nic nie nie pomoże jego użycie, on tylko wyłączy kilka piedołowatych procesów i tyle.

Game Booster 3.4 ma tam opcję "monitorowania" gier Steam, ale tak jak wyżej - to nie działa xD

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...