Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administrator serwera (Technik)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam na imię Arkadiusz mam skończone 17 lat zamieszkuję województwo warmińsko-mazurskie niedaleko Olsztyna.

Doświadczenie:

Edycją oraz konfiguracją serwerów metin2 zajmuję sie ok 3 lat bez przerwy przez ten czas nabyłem dość sporo doświadczenia, ale nie ukrywajmy jestem samoukiem, który uczy się na błędach.

Oferuję:

■ Wprowadzanie nowych zbroji

■ Wprowadzanie nowych broni

■ Pełna edycja klienta gry

■ Pełna edycja plików serwerowych

■ Pisanie dungeonów 

■ Edycja Questów/Pisanie

■ Zrobienia całego systemu ulepszeń

■ Ustawienia dropu/ulepków

■ Optymalizacja oraz zabezpieczenie plików serwerowych żeby nic nie padało

■ Wprowadzanie nowych petów/npc/mountów

■ Wprowadzanie nowych map(stworzenie własnych dopiero się uczę)

■ Wprowadzanie nowych systemów

■ Możliwość stworzenia własnych GUI(dopiero się uczę)

■ Konfiguracja VPS pod serwer gry

Informację wyżej napisane są tylko częscią rzeczy, które mogę zaoferować z reguły, jeżeli mi napiszecie co jest do zrobienia, to ja dam odrazu odpowiedz, czy dam radę, to zrobić.

Posiadałem serwer Nestium, który niestety nie wypalił, a że niemam aktualnie zajęcia oferuję sie do pomocy.

Kontakt:

■ PW(forum)

■ GG 47330773

Jako, iż wyjeżdzam na miesiąc mogę być dostępny tylko na weekendy.

Opublikowano

Polecam, bardzo profesjonalny człowiek.

Tak poważnie, to Arku zrobiłeś sobie opinię na projekcie Nestium i ona zawsze już będzie. Takie akcje są na poziomie dzieci z przedszkola.

Umiejętności masz i to jest fakt, którego nikt nie zaprzeczy, ale sam w sobie nie nadajesz się do prowadzenia projektu (co najwyżej do stworzenia plików).

Brakuje Ci mimo wszystko kreatywności, ale jak wspomniałem coś potrafisz.

Życzę powodzenia, a osobiście nie polecam ze względu na wcześniejsze wydarzenia. 

Opublikowano

Polecam, bardzo profesjonalny człowiek.

Tak poważnie, to Arku zrobiłeś sobie opinię na projekcie Nestium i ona zawsze już będzie. Takie akcje są na poziomie dzieci z przedszkola.

Umiejętności masz i to jest fakt, którego nikt nie zaprzeczy, ale sam w sobie nie nadajesz się do prowadzenia projektu (co najwyżej do stworzenia plików).

Brakuje Ci mimo wszystko kreatywności, ale jak wspomniałem coś potrafisz.

Życzę powodzenia, a osobiście nie polecam ze względu na wcześniejsze wydarzenia. 

Tak możliwe, że się nie nadaję do prowadzenia samodzielnie projektu, więc oferuję sie jako pomocnik.

Popełniłem wiele błędów moja reputacja nie jest zbyt ciekawa, lecz wszystko chcę naprawić jestem kim jestem nie zmieniam nicku zostaję przy swoim.

Pozdrawiam

Opublikowano

POLECAM !!!

POLECAM

Polecam ;)

Panowie, ale opinie i polecenia uzasadniamy. ;)

Regulamin jasno mówi:

11. Każda opinia powinna być uargumentowana. Pisanie postów "polecam" będzie karane warnem. Kara: 5 pkt. za spam.

Przykład postu niezgodnego z regulaminem: "Polecam i pozdrawiam."

Każdy z Was dostał ostrzeżenie słowne, gdyż uważam, że nie ma sensu karać Was za to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...