Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

INFORMACYJNIE na temat Local suppa!

AdixxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Temat w celach informacyjnych.

Z dniem dzisiejszym,po udanym planie polskiej grupy L#,Vaginus @Astern utracił range local suppa na jodusce.
Wszyscy mocno współczujemy,i życzemy szczęścia na nowej drodze życia! xD

PS: Nie startuj znowu plz,bardziej ch*** suppa nie widziałem
PS2: Wiem,że temat bez sensu,ale chwalić osiągnięciami się trzeba <3

Opublikowano

gratuluje patriotycznej postawy zolnierzu, obiecuje ze jak zostane premierem to pierdolne ci pomnik na krakowskim przedmiesciu he he

Opublikowano

Nie wiem po co w ogóle są jakieś "supporty" do programu typu L# co k***a?  Jak nie potrafisz uruchomić GOTOWEGO programu to jesteś total przegryw i generalnie umrzyj.

A co dopiero cebuloza jako support, he.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Zauważyłem to wcześniej, opiliśmy to razem z mordkami @Marcoly @Radi ;3 @albicoolvod

Post dodany z opóźnieniem,bo dopiero od dziewczyny wróciłem :D

gratuluje patriotycznej postawy zolnierzu, obiecuje ze jak zostane premierem to pierdolne ci pomnik na krakowskim przedmiesciu he he

Czekam mordeczko

To straszne... Co zrobiliście, że go wyjebali? :D

Jeden dobry ticket i rozmowa z adminami xD

Opublikowano

#Odświeżam

Teraz ciekawostka o Vaginusie @Astern :

Ze swoich źródeł wiem,ze pomysł zrobienia L# płatnym,nie wyszedł od niemca,lecz właśnie od pana Marcela(nie planowali tego jeszcze wtedy,lecz Polaczek uprzedzony). Jego hasłem przewodnim na jodusce było: 'Make it FREE for ADMINS' + ograniczenie dla free userów,i jak wszyscy wiemy,dzięki polskiej grupie L# wyjebaliśmy go ze stanowiska local suppa. I co teraz robi nasz dziki kojot? Liże dupke by L# nie był płatny i go przywrócili!

xD xD

Opublikowano

Zauważyłem to wcześniej, opiliśmy to razem z mordkami @Marcoly @Radi ;3 @albicoolvod

nie masz kolegow to chyba sam sobie to opiles przed komputerem, sad but true fag

ale kogo to obchodzi ze wy sobie supporta cofneliscie? nie stać was placic 20zl na miesiac za czita? beka.

jak nie chcecie banow to idzcie na bola proste. jak chcecie grac na gownie z niemcem ktory probuje was zruchac na kazdym kroku to enjoy, brazol przynajmniej w c***a nie leci.

I had a dream, I was king , I woke up, still a king . Then i got VAC'ed!

https://www.youtube.com/watch?v=QUuuTPlNMyY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...