Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Estavia.pl [Dedyk] [Hard]

Zephyr33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Proponuje wyłączyć serwer

2. Zareklamować serwer

3. Wystartować na nowo ~ za tydzień

Wystartowaliscie bez reklamy.. nie macie szans nic ugrać :c 2 osoby online w tym pewnie 1 GM :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Prezentacja bardzo uboga i zawierajaca zbedne informacje takie jak mozliwosc pokazania itemu poprzez alt i LPM, czy blokada pisania przed uplywem 15sek na czacie glownym itp. Przeciez to standard.

Serwer na dobra sprawe jest bez przyszlosci, jedna osoba online w dodatku dziwnym trafem niemal identycznej strony glownej uzywal imetin.

Srij9JT.png

Opublikowano

Wyłączcie serwer, ogarnijcie porządną prezentacje, porządną reklamę, dodajcie coś co zachęci graczy do grania i dopiero startujcie...

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

nie rozumiem czemu z metina mają lecieć sm-y a z mobów zmianki i dodania skoro to hard... uboga prezentacja, nawet raty nie są napisane. szkoda było czasu żeby wgl tą prezke tu wstawiać, nie mówiąc o serwerze.

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Prezentacja nie zaciekawa, nie zacheca, i serwery hard teraz nie sa na topie. Zycze powodzenia

Ps. Mój ulubiony set na ss weryfikacyjnych :D

2lj00au.jpg

Opublikowano

Teraz jest pełno takich serverów i raczej mało kto tu zagra.

Opublikowano

Logiczne że nie dropniesz tego z pierwszego metka. SM dropią od metinów 30+.

Może i jest trochę takich serwerów tyle że każdy to kopia poprzedniego na tych samych plikach.

Ja staram się rozwijać go od 0, nie kopiować.

Mam doświadczenie z edycją plików a nie administracją serwerami.

Każdy od czegoś zaczyna :)

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Hmmm, Proszę admina o wejście do gry   <3

@Edit

Hmmm, z tymi ulepkami to trochę jest przeegiencie, ponieważ na pl'u lepiej dropią :-/,

2. Skoro dropią dodania, zmianki , to dodaj drop bodzi :D

Opublikowano

Strona mogłaby być własna, bo kurde stara z iMetina trochę nie bardzo.

Btw. System ulepszeń Bojowy - Syriusz, Stalka - Szmaragd etc?­

Tak system ulepszeń jak na PLu

Opublikowano

Dzięki za uwagi dotyczące serwera, na pewno zwrócimy na to uwagę przy aktualizacji, nowa prezentacja i aktualizacja już niebawem ;)

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale serwer w znaczącym procencie wygląda mi na troszeczkę edytowanego globala.
Jak bym chciał zagrać na globalu, to bym poszedł na pla, moim zdaniem na serwerze hard powinno być trudno, ale jakieś nowości czy cokolwiek a nie nie wiadomo ile misji oraz troszkę szybszy znając życie exp, oczywiście dodajmy brak reklamy.
Nie powiem, że nie polecam, ponieważ możecie się zrehabilitować za tydzień i pokazać, że wam zależy, lecz nie wiem, czy ktoś po takim failu wbije ;)
Powodzenia.

Opublikowano

Czy mogę poprosić autora tematu @Zephyr33 , o informacje czy serwer ciągle jest włączony i działa?
9010314263010931047522.png

Opublikowano

W takim razie zamykam, serwer nie działa i jest modyfikowany, niedługo będzie pewnie nowa prezentacja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...