Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tym zestawie?

LorDoNaT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to skoro wiesz to czemu nie kupisz czegos lepszego? ten sprzet jest warty moze 3500zl

zreszta nic nie wiadomo o plycie i zasilaczu, co dyskafilikuje w zasadzie od kupna tego czegos co ma przypominac maszyne za 6k

­

Opublikowano

nie wiem jak z ratami ale prawie wszystkie większe sklepy komputerowe [x-kom,morele] oferują składanie 

Opublikowano

No właśnie, nie mam możliwości kupna za gotówkę. Cena jak cena się na raty rozłoży. Pytam czy ten komputer waszym zdaniem jest dobry :) Wiem że za tą cenę miałbym lepszego i to o wiele. Ale pytam o ten czy waszym zdaniem jest dobry. Zasilacz 500W

Opublikowano

500w malo, zreszta byly tam tansze lepsze

zreszta

te odsetki za raty wyniosą cie dużo mniej niż tyle ile ty przepłacasz za ten komputer

to prawda

­

Opublikowano

Więc co proponujecie? Nie chce brać na raty z oprocentowaniem czegoś za 5 tys. i ddawać 6-7 + ubezpieczenie kredytu.

Opublikowano

A tak na oko ile bym mial FPS w CS:GO i czy Battlefield 3-4 poszedłby na maks? :)

skąd mam wiedzieć ile bedziesz mieć fps. kup to sprawdź tego nikt ci nie powie. bf 3-4 na full normalnie

Age is just a number :)

Opublikowano

za 5200 zł ja złożyłem i7-4790k , gtx 970 , ssd plextora , zasilacz be quiet , dobre chłodzenie i w ogóóle a tu jakiś syf panowie :D

Jeśli pomogłem licze na " + "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...