Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Mogłoby Urozmaicić Server Frakcje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Sam Temat Mówi za siebie ... chodzi mi głównie o pluginy ... na razie zastanawiam się czy nie dodać pluginu na bronie palne czy JetPacki...

76561198180869410.png
Opublikowano

Plugin EpicBoss, który wprowadza bossy na serwer, ładny i epicki spawn i też fajnym efektem jest plugin Blood - dodaje krew. 

Opublikowano

Do frakcji - gildii polecam jakąś małą odskocznię od budowania i bunkrowania się. Jeśli masz mały projekt (zapewne takowy jest) to przyda się coś w rodzaju dodatkowej mapy adventure z ukrytymi przedmiotami i zagadkami (oczywiście dobrze skonfigurowanej) na której gracze znajdą jakieś dobre itemy. Oczywiście mógł bym ci tutaj wymieniać w kilku "tomach" co się nadaje jednak przydał by się spis tego co już posiadasz wtedy z pewnością nie jedna osoba pomoże ci w rozbudowie serwera.

Opublikowano

Ciekawe pomysły.... Ogólnie mapę juz buduje ... Plutonu podstawowe np na gildie i na drop juz mam i właściwie to czekam na ciekawe wypowiedzi...pomyśle nad tymi 3 u góry ;)

76561198180869410.png
Opublikowano

Tu nie ma co myśleć trzeba działać, jeśli serwer się rozwija i masz przynajmniej z 20 graczy non stop przez chociaż 15h na dzień to chętnie coś pomogę bo jednak u mnie krucho.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...