Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BB do 79lev czy +80?

Legaff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę ogólnie kupić posa +13 i nwm; mam 79 lev(NA MAGU OCZYWIŚCIE), gdybym mial 80+ to zarobki z bb i repa byłyby nizsze.I mam dylemat - czy wbijać 80 czy też nie? :D

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Powiem tak. BB +80 rzadko się wygrywa ale zarobki są większe przynajmniej dla mnie [chyba że afczysz to zostań na tym +70] ogólnie zbieranie dropu często daje mi miej więcej 120-150k za 1 BB [a jak jest win i uda się fajnie piórka pozbierać to dochodzi nawet do 300k] o godzinie 22 masz pewne że wygrane chociaż zależy jak podzieli. Jeżeli chodzi natomiast o repe to +80 daje ci też możliwość wejścia na rajd caligora a tam o repe to nie problem :)

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

Powiem ci że jak afczysz na bb, to skończ gre skoro cię ona nudzi

To nie jest tak że z bb -80 zarabia się lepiej, na 80+ czasem są winy, ale za podniesienie piórek jest około 75k czyli tyle co za wygraną bb -80, do tego dochodzą 3 poprzednie fale, z przegranego bb zarabia się około 150k, z wygranego 200k ( więcej graczy mniej dropu), najlepiej jest rano lub późno w nocy gdy jest 10 osób na bb a cały drop jest dla was :P

Jeśli na bb 80+ się często przegrywa, to nie leci też PDR repa i punkty sp, ale na 80 jest caligor ( tyle repy co za miesiąc robienia bb ) PDR to sie i tak nie przydają, magazyny rodzinne często są puste a 50 osób w fam starczy bo jak jest więcej to ciężko ogarnąć, a ładowarki SP nie są drogie.

Podsumowując, wbijaj 80 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...