Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem po przeinstalowaniu windowsa

SysyK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, że po przeinstalowaniu wczoraj systemu windows mam tak jakby packiet losty na ts jest napisane 70% jak nic nie mowie to spada mi do 8% a jak cos powiem to nagle znowu 70, innych slysze normalnie. Ten sam problem jest na csgo czy skype po prostu mam tak jakby lagi. Wczesniej nic takiego nie miało miejsca. Przeinstalowałem w celu wyczyszczenia komputera a nie zmiany oprogramowania. Dzisiaj myslalem ze jak znowu przeinstaluje to wszystko bedzie okej ale jednak niz z tego. Dzwoniłem rownież do dostawców internetu ale oni powiedzieli ze z takim czyms maja pierwszy raz do czynienia i ze u nich wszystko gra. Prosze o pomoc (windows7 , 64bit)

dodam również, że mam zainstalowane najnowsze sterowniki do karty sieciowej.

Opublikowano

Niech Ci zresetują połączenie po ich stronie. Powinno wrócić do normy przynajmniej na chwilę. Jak problem nadal występować będzie to masz prawo zażądać przyjazdu obsługi technicznej w celu przetestowania stabilności łącza na miejscu.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...