Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[R]

[E]

[K]

[L]

[A]

[M]

[A]

[D]

[A]

[V]

[K]

[N]

[M]

[P]

[C]

212051425654438474761.png

Witam.

Poszukuję Grafika do projektu Metin2(dłuższa współpraca).

229841425654438474761.png

- Layout serwera,
- Layout forum(pod skrypt IPB),
- Interfejs klienta gry,
- Interfejs logowania,
- Interfejs wyboru/tworzenia postaci,
- Interfejs ładowania gry,
- logo, logotyp serwera,
- Grafika facebook,
- Znaczek GM, rangi forum i inne podobne,
- Patcher,
- Prezentacje serwera,
- Sygnatury, avatary itd.

498171425654881474761.png

Więcej informacji na PW.

912161425654438474761.png

Prywatna wiadomość na PW

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­Oczywiście polecam współpracę z tą osóbką :)

Bardzo dobry kontakt.

Opublikowano

Polecam: 

Arisa - GG: 129733, E-mail: [email protected]

Feisty Graphic  - www.FeistyGraphic.pl @Wredna

Jeżeli któraś z pań będzie zainteresowana. Jestem otwarty na wszelką współpracę.

Dziękuję za opinię.

Opublikowano

Nie polecam, jest to Cannzas, złodziej i tyle, w dodatku możecie być pewni że po dostarczeniu jemu elementów trafią one do działu download, odradzam współpracy - zwykły dzieciak pazerny na hajs.­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie polecam, jest to Cannzas, złodziej i tyle, w dodatku możecie być pewni że po dostarczeniu jemu elementów trafią one do działu download, odradzam współpracy - zwykły dzieciak pazerny na hajs.­

Czy ja gdzieś ukrywał, że jestem Cannzas ? :O Mogę prosić jakiś rzetelny dowód, że jestem złodziejem? Grafika Bolka, którą wykonał na serwer MonteraMT2, do którego zresztą się nie przyznaję trafiła w obieg nie z moich rąk a jego. Zgodnie z jego oczekiwaniami 10% wyszło tyle ile dla niego wyszło. Oczywiście wszelka krytyka na klatę, lecz nie od ciebie. Pewnie zabronisz mi trzepać hajs na serwerach? :) To, że tobie się nie powodzi to co ja poradzę. Mi akurat kasy nie brakuje aktualnie. Problem? Zapraszam PW bądź też GG.

Opublikowano

Jeżeli któraś z pań będzie zainteresowana. Jestem otwarty na wszelką współpracę.

Dziękuję za opinię.

zainteresowana współpraca raczej nie będzie żadna z tych pań jednakże obie chętnie wykonają dla Ciebie praca za money$$

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­

To nie polecam, Cannzas to złodziej i oszust. 
Poza tym, ciężko było przejrzeć tematy grafików?
Polecam L&A i Wredną.

Jak już koledze wyżej czekam na rzetelne dowody.

Ciebie akurat kojarzę ~ Okres lutego 2014r za czasów serwera Sevor.pl czy tam Elergosa(Który nie wystartował), na którym zajmowałem się forum.

Niestety twój poziom jest taki, że myślałem, że jestem właścicielem. Z Lenym się umawiałeś nie ze mną.

Wypominajcie dalej gówna, które były 1-2lata temu ^^

zainteresowana współpraca raczej nie będzie żadna z tych pań jednakże obie chętnie wykonają dla Ciebie praca za money$$

Wyraźnie pisze, że więcej informacji udzielam na PW.

Opublikowano

Czy ja gdzieś ukrywał, że jestem Cannzas ? :O Mogę prosić jakiś rzetelny dowód, że jestem złodziejem? Grafika Bolka, którą wykonał na serwer MonteraMT2, do którego zresztą się nie przyznaję trafiła w obieg nie z moich rąk a jego. Zgodnie z jego oczekiwaniami 10% wyszło tyle ile dla niego wyszło. Oczywiście wszelka krytyka na klatę, lecz nie od ciebie. Pewnie zabronisz mi trzepać hajs na serwerach? :) To, że tobie się nie powodzi to co ja poradzę. Mi akurat kasy nie brakuje aktualnie. Problem? Zapraszam PW bądź też GG.

1. Wredna wycofała się z twojego poprzedniejszego tematu.

2. Sprzedajesz kradzione rzeczy i podpisujesz jako twoje.

3. Po sprzedaniu ich dziwnym trafem są na mpc. (przekładem są pliki serwerowe nevastia (sprzedawał je każdemu a potem trafiły na mpc, od kogo? od niego!))

4. Opinie wyżej.

5. @Ricco˜ Robił z Tobą serwer jako technik i nie dostał nic.

Dalej mam wymieniać?

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­

1. Wredna wycofała się z twojego poprzedniejszego tematu.

2. Sprzedajesz kradzione rzeczy i podpisujesz jako twoje.

3. Po sprzedaniu ich dziwnym trafem są na mpc. (przekładem są pliki serwerowe nevastia (sprzedawał je każdemu a potem trafiły na mpc, od kogo? od niego!))

4. Opinie wyżej.

5. @Ricco˜ Robił z Tobą serwer jako technik i nie dostał nic.

Dalej mam wymieniać?

­

1. Z wredną miałem współpracować około 1mc temu. Jednak nie dysponowałem gotówką i kontakt się urwał.

2. Sprzedaję kradzione rzeczy? Przed chwilą pisałeś, że je kradnę więc się zdecyduj. Co podpisuję pod siebie?

3. Jeżeli osoba trzecia nie dotrzymuje warunków to trafiają :) Proste.

4. Ok.

5. Ricco nic nie zrobił. Zmienił nazwy w Questach + modele, które mu dałem :) Taka praca się nie ceni. Może niech Ci twój kolega opowie ile razy był na serwerze od startu - ani razu. Myślał, że znajdzie sobie jelenia i wszystko będzie kolorowo.

Jak pisałem wyżej czekam na dowody. Jak to FuBu mówi "Ja nigdy nikogo nie okradłem to tylko pierdolenie". Proste ? Proste ?

Opublikowano

­

Brak zastrzeżeń Adrianku, jak najbardziej polecam ;)

Wiktorku :D

Dziękuję wszystkim za opinię i czekam na dalszy hejt od pionków.

Opublikowano

­

zldc.png

Nic więcej dopowiadać nie potrzeba.

Dodatkowo jak na każdym jego śmieszny serwerku pod kasę będzie sponsorem Kret, który kocha podkręcać liczniki.

Podaj pierw datę tej rozmowy :) luty 2k14 cieciu.

Kret powiadasz ? :)

a teraz japa tam i nie szczekaj.

Opublikowano

­

Ja tutaj widzę 2015, ale specjalnie dla Ciebie Adrianku zrobię ss Archiwum.

Dldc.png

a no to 2k15 a to to pamiętam i co? czy ja ukrywam ile kasy w ostatnim czasie zarobilem biedaku? zazdroscisz pseudo grafiku?

Opublikowano

­

a no to 2k15 a to to pamiętam i co? czy ja ukrywam ile kasy w ostatnim czasie zarobilem biedaku? zazdroscisz pseudo grafiku?

Nie ukrywasz, jesteś do bólu szczery, to tylko pokazuje i potwierdza to co powiedział Crime:

zwykły dzieciak pazerny na hajs.­
Opublikowano

Polecam xD adriana porządny bardzo szczery oraz sumienny katolik nikogo by nigdy nie oszukał a wy go oczerniacie jak tak możecie to ja nie wiem :( przez was źle się pewnie teraz czuje i liczy hajs w portfelu żeby kupić wam cebule :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...