Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niesłuszny ban na 7 dni

THEz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem bana na 7 dni za to że mnie wywaliło podczas wczytywania meczu , gdy podłączyłem się z powrotem ban na 7 dni za nic nawet nie wbiło mnie do gry .

Co mogę zrobić proszę pomóżcie . :)

Opublikowano

Support nie ma uprawnień do zdejmowania banów.

Są w 100% automatyczne.

Opublikowano

Niektóre powody blokad są idiotyczne, dostałeś ban na okres tygodnia spowodu wysokiej częstotliwości ich otrzymywania tzn. jeżeli przez kolejne 7 dni niczego nie dostaniesz to kara się zmniejszy do paru godzin, a jak na odwrót - to się zwiększy. :)

Opublikowano

akurat pisanie do supportu na wiele by się nie zdało nawet, jakby tego bana mogli zdjąć. mi najwcześniej odpisali po 3 tygodniach ... zostaje jedynie czekać...

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Może ten ban na 7dni niesłuszny, lecz pamiętaj, że wcześniej był jeszcze bany 30min, 1h, 1 dzień, więc mogłeś tego nie "wykorzystywać" ;p

Nic nie zrobisz.

Opublikowano

Dostałem kiedyś bana, gdyż dwóch gości specjalnie latało mi przez celownikiem, gdy napisałem do supportu odpowiedzieli mi, że jest odpowiedni post na forum od automatycznych banów i jak chce coś osiągnąć to mam pisać tam, gdyż jest tam cała społeczność cs..  Zanim odpowiedzieli zostało pare godzin bana :)

Opublikowano

Ja również miałam taki przypadek... mój kolega grał ze mną w najlepsze turnieja, gdy nagle wywaliło mu korki w całym domu (powód nieokreślony). "Naprawienie" ich zajeło zaledwie 4 minuty. Gdy przyszedł to już był ban na 7 dni. Niestety  nikt nie zmieni "działań" steam i cs go!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...