Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobraniem Doty2

Kopytkowy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Chciałbym sobie pograć w Dote 2 ale mam problem z pobraniem tej gry.

Jaki to problem?

Mój internet ma 1mb/s więc jest bardzo wolny.Postanowiłem pobierać Dote 5% na jeden dzień.

W pierwszym dniu pobrałem 5%.W drugim dniu pacze a tu 0%.

Nie wiem co robić. PoMocy!

Opublikowano

Poproś kogoś żeby przyniósł Ci na dysku :P

Być może 5% to za mało. Podczas pobierania są przerwy na "zapisywanie na dysku" spróbuj dotrwać chociaż do pierwszej.

Generalnie Steam powinien zapamiętywać postęp pobierania, być może dzisiejszy patch Ci przeszkodził. Staraj się wyłączać Steama normalnym sposobem (prawym -> Exit/Zamknij)

Opublikowano

Chciałbym jeszcze napisać że posiadam także grę Team Fortress 2 i ją normalnie pobierałem.

Nikt mi tego przenieść nie może ponieważ nikt z moich znajomych w to nie gra.

Mógłbyś mi napisać jak rozpoznać te "zapisywanie na dysku" bo ja jestem zielony ;D..

Opublikowano

wykres idzie w dół i przez jakiś czas nie pobiera. nie wiem czy to ma coś wspólnego ale warto spróbować.

Pobierz 1%, wyłącz i włącz i sprawdź czy sie zapisało. może to jednorazowa sytuacja.

Opublikowano

Nie wiem czy to ma coś wspólnego ale pamiętam ze na początku steam instalowałem na dysku C a potem przeniosłem na dysk D ponieważ tam mam więcej miejsca.

Zauważyłem że gdy właczam steam i ide w "Biblioteka" to pisze "Dota 2- w kolejce" potem wchodze w "zarzadzaj pobieraniem" i pobiera mi od nowa.

Nie wiem jakim cudem znikaja te pliki gry które pobralem ;/.

Posiadam również 2 konta na swoim PC

Jeden administrator i jeden domowy.Słyszałem że to chroni przed wirusami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...