Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o MicroSMS.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://microsms.pl/

Co sądzicie? Kolejny projekt dobrze nam już znanych panów prowadzących m.in. FiberHOST i hosting VPS'ów MicroVPS.pl

Jak myślicie - warte uwagi, czy nie do końca udany projekt? Na pewno konkurencja dla ProfitSMS. Wypłaty do 24 godzin kuszą, tak samo przyjazny panel.

Widać, że celują w dużej mierze w prowadzących serwery, sklepy do gier itd.

Oczywiście tak jak w każdej tego typu firmie, nie rozliczają podatków od sprzedaży tych usług, leży to po stronie usługobiercy, a szkoda.

Sam regulamin w miarę sensownie napisany. Zamierzam skorzystać z ich usług, potestować przy kwotach do +/- 500 PLN, zobaczymy jak będzie.

Pozdrawiam,

Risen

­

5465845486.png

Opublikowano

Cóż można powiedzieć? Nowy hosting przed wczoraj zalozylismy z ekipą tam konto. API mają przejrzyste + wypłaty do 24 h. Z tego co rozmawialem z Panem, który to prowadzi powiedział, że można wypłatę kierować na microvps, PayPal, przelew także to też mnie zainteresowało i zachęciło do skorzystania z usług od Tej firmy ;)

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Cóż można powiedzieć? Nowy hosting przed wczoraj zalozylismy z ekipą tam konto. API mają przejrzyste + wypłaty do 24 h. Z tego co rozmawialem z Panem, który to prowadzi powiedział, że można wypłatę kierować na microvps, PayPal, przelew także to też mnie zainteresowało i zachęciło do skorzystania z usług od Tej firmy ;)

Fakt, dobrze wbili się w rynek - masa młodych osób szuka usługodawcy z opcją wypłaty PayPal, bo nie mają konta bankowego.

Martwić może tylko ten brak rozliczeń z ich strony, pewnie kilka młodych osób nieświadomych nie rozliczy się i potem będzie problem z US.

­

5465845486.png

Opublikowano

Zawsze są tacy co się nie rozliczą i ciągną na lewo. Z tego co pamiętam to rozlicza się od zarobku 3 tys zł rocznie a co miesiąc od 300zł w górę. Zresztą teraz są konta w banku dla młodych tzw "oszczędnościowe".

Opublikowano

Sam zalozylem tam konto i mam zamiar sie przeniesc. Jednak ciagle nie jestem pewien czy jest to warte

Jest to stosunkowo nowa firma, dlatego jeżeli masz poważny projekt zarabiający + 2000 PLN/miesiąc, to myślę, że nie warto się pakować póki co i poczekać na doświadczenia innych.

Ja jestem w trakcie implementacji API dwóch moich, dość małych projektów (przychód +/- 500 PLN/miesiąc), dam znać za tydzień-dwa jak to wygląda z wypłatami itd.

Panel jest nieziemski, uwielbiam tego typu szablony. Wszystko bardzo proste i minimalistyczne.

...oby działało tak samo dobrze jak wygląda. :)

­

5465845486.png

Opublikowano

Także właśnie implementuje ich API do swoich usług. Mam nadzieje, że to będzie dobry wybór ;)

Opublikowano

Ja polecam MicroSMS dołączyłem do klientów i zarabiam.

10/10 panel perfekcyjny, szybka wypłata pieniążków, team microsms zajeb*sty nigdy tak pozytywnej grupy

która tworzy firmę nie widziałem!
Polecam i pozdrawiam! :)

Opublikowano

Polecam! Po przelaniu pieniędzy, chwilę później już je miałem na koncie. Panel perfekcyjny, obsługa klienta bez zastrzeżeń.

Opublikowano

Jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń, zobaczymy co przyszłość przyniesie. Na dzień dzisiejszy warto wypróbować.

Opublikowano

Mam takie dziwne pytanie... a dokładniej - mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak rozliczyć podatek? Znajomy mówił, że suma * x%, tylko ile % dokładnie?

Opublikowano

A mi ktos wytłumaczy co to jest i jak to działa? Nie za bardzo rozumiem, na czym to polega i na czym możemy zarabiać bo strona daje za mało informacji.

Opublikowano

Mam takie dziwne pytanie... a dokładniej - mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak rozliczyć podatek? Znajomy mówił, że suma * x%, tylko ile % dokładnie?

18% podatku dochodowego od nadwyżki kwoty wolnej od podatku (3091zł) - rozliczasz się w pitach pod koniec 2015/początek 2016 ;)

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

A mi ktos wytłumaczy co to jest i jak to działa? Nie za bardzo rozumiem, na czym to polega i na czym możemy zarabiać bo strona daje za mało informacji.

Nie wiesz co to SMS-y premium? Zarabiasz na nich gdy ktoś wyśle SMS. Dany % z tej kwoty biorą dla Siebie i operatora.

Opublikowano

Siemka!
Dostałem kilka dni temu od MicroVPS.pl na maila ofertę współpracy. Zainteresowany nią napisałem, że co z sklepem ControlCraft który nie obsługuje ich API. Od razu odpisali, że wszystkim się zajmą. Dziś już wszystko za mnie skonfigurowali i podpięli. (zz). Zobaczymy jeszcze szybkość wypłaty :)

PS: BOK odpowiada bo kilku sekundach :D

EDIT: GG napisałem opinie i co kurde? jakiś debil dał warna -_- gg

Opublikowano

Cześć,

Zarejestrowałem się tam wczoraj, podpiąłem swój sklep od miencraft zarobiłem  około 50 zł, tak sobie myślę , że przetestuje ich pod względem wypłat. Godzina 2:00 zlecam wypłatę, patrzę godzina 2:32 pieniążki są na moim koncie. Patrzyłem kilka razy i nie dowierzałem , że tak szybko mogłem otrzymać swoje zarobione pieniądze. Tak wiem posiadam konto w tym samym banku co ta firma (Pekao S.A.) ale proszę zwrócić uwagę , że nawet o tej godzinie ktoś tam fizycznie jest i wysyła te przelewy,  chwalą się na stronie , że przelewy przychodzą do 24 godzin i faktycznie to wypełniają ja dostałem przelew po nie całych 32 minutach jak będzie u was proszę napisać w tym temacie. Przenoszę wszystkie swoje sklepy i usługi do nich bo wiem , że kiedy pieniądze będą mi potrzebne to wejdę sobie do Panelu kliknę wypłać i pieniążki będę miał szybko a nie jak do tej pory, musiałem wysyłać jakieś rachunki, umowy a potem na przelew czekałem 2 tygodnie. Co prawda prowizja jeszcze nie powala ale z tego co się dowiedziałem od Pana Dominika to tym więcej wykonam obrotu tym większą prowizję otrzymam. A i jeszcze bym zapomniał obsługa klienta jest tak miła , że aż chce się korzystać z ich usług.

PS. A wy jakie macie doświadczenie z tą firmą ?

Opublikowano

Wszystko wygląda fajnie więc uważam, że rozsądnym wyjściem będzie zaimplementowanie tego api do neuSTORE :) Po dłuższym użytkowaniu będzie można napisać rzetelną opinię na temat microsms.pl

informacje na temat neustore uzyskasz kontaktując się ze mną.

@edit: niedługo zaprezentuję neuSTORE

------------------------------------------------------------

~`Chcesz zamówić u mnie stronę? Chcesz zapoznać się z moimi pracami? A może kojarzysz mnie z jakichś innych projektów i jesteś zainteresowany moimi usługami? Jeżeli tak to zapraszam Cię do mojego portfolio: www.theneuronsky.pl, a jeżeli nie to też Cię tam zapraszam  :)

------------------------------------------------------------

Opublikowano

Microsms... Kilka dni temu zalozylem tam konto, i musze przyznac, ze jestem zauroczony :) Pieniadze trafily na moje konto w niecala godzine od zlecenia ;x Bardzo polecam ;)

@NeuronSKY

Neuron? To ten fejm? xD Pytanko, co to w ogóle jest ten neuSTORE?

Opublikowano

To ja też się wypowiem.

Firma jest przewspaniała, nigdzie nie spotkacie się z tak życzliwą pomocą techniczną.

Aż chce się korzystać.

Potrzebujesz tanich punktów na Pukawka.pl?

Pisz PW! ;)

Opublikowano

Polecam!

Dobry kontakt przez meila + pomoc przy skrypcie ;).

Troszkę lipa z realizacją przelewu.(2-3 dni czekałem.)

Opublikowano

@bekir1231

Pewnie wypłacałeś w weekend, bo w dniu roboczym do 24h.

Możliwe, xD;) Ale nie pamiętam kiedy wypłacałem ;c. Ale nie ma różnicy...

Polecam jeszcze raz :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...