Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na skrzynki pirackie

bartek13you

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiego polecacie bota na skrzynki pirackie? mmam 2000 Kluczy i nie chce mi się ich zbierać ręcznie

FsBot posiada funkcje zbierania skrzyn pirackich ale ja nie testowalem tego wiec sie nei wypowiem :D 

Opublikowano

Wystarczy grafikę podmienić i pewnie będzie zbierał - to pixelbot przecież :)

tylko jak to zrobic?;)

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

tylko jak to zrobic?;)

W folderze fsbota jest kolejny folder o nazwie Images. Tam znajduje się plik z grafiką zielonej skrzynki (greenbooty.bmp). Wystarczy zrobić screenshota w grze i wyciąć z niego kawałek złotej skrzynki po czym nadpisać ten plik lub zapisać go pod taką samą nazwą w formacie bmp (24 bitowym) i zamienić (wcześniej sobie ten poprzedni gdzieś skopiować, by później nie było problemu).
Opublikowano

W folderze fsbota jest kolejny folder o nazwie Images. Tam znajduje się plik z grafiką zielonej skrzynki (greenbooty.bmp). Wystarczy zrobić screenshota w grze i wyciąć z niego kawałek złotej skrzynki po czym nadpisać ten plik lub zapisać go pod taką samą nazwą w formacie bmp (24 bitowym) i zamienić (wcześniej sobie ten poprzedni gdzieś skopiować, by później nie było problemu).

Wlasnie takim sposobem mi nie dziala ;/

Więcej na PW.

Opublikowano

Wlasnie takim sposobem mi nie dziala ;/

Jeśli wszystko zrobiłeś dobrze i nadal nie działa, to możesz jeszcze pobawić się parametrem Box Shade w menu FSBota.

Opublikowano

Jeśli wszystko zrobiłeś dobrze i nadal nie działa, to możesz jeszcze pobawić się parametrem Box Shade w menu FSBota.

w jakim przedziale probowac?

Więcej na PW.

Opublikowano

Muszę szczerze powiedzieć, że sam nie wiem. FSBota używałem przez krótki okres - nie wiem jak wygląda tam zbieranie skrzynek pirackich od strony kodu, dlatego nie mogę być pewny, czy ten parametr może się także do nich odnosić. Można sobie trochę poeksperymentować z wartościami - jeśli nie będzie żadnej różnicy to bot widocznie stosuje ten parametr tylko do zwykłych boxów.

Opublikowano

hmm a jakby tak poprostu wziasc i zamienic zdjecie zwyklej bonus skrzynki na piracka skrzynie wtedy by fsbot latal i nie podnosil zwyklych boxow tylko pirackie tak mi sie wydaje nie testowalem tego

Opublikowano

Jak podmienisz zwykłą to nie będzie podnosił żadnej bo ma ustawiony zbyt mały czas czekania na podniesienie - skrzynki pirackie potrzebują 5 sekund, aby je podnieść :)

Opublikowano

vbot wersja darmowa/płatna tez zbiera skrzynki pirackie.

zbiera ale niektorzy mowia ze im to nie dziala tak jak powinno , ja osobiscie nie probowalem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...