Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AC i ich farma?

HAX349

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie odnośnie AC:

Jaki jest według was najefektywniejszy sposób na ich zdobywanie/farmienie?Misje na monety w północnym k. czy może zwyczajne farmienie?

A i jeszcze jedno jak mogę zmniejszyć ryzyko podczas wkładanie Kamieni many poza suplementami?

Opublikowano

Witam Mam pytanie odnośnie AC: Jaki jest według was najefektywniejszy sposób na ich zdobywanie/farmienie?Misje na monety w północnym k. czy może zwyczajne farmienie? A i jeszcze jedno jak mogę zmniejszyć ryzyko podczas wkładanie Kamieni many poza suplementami?

1. Robienie questów daily (łącznie jest ich 6, zobacz sobie topic Pomoc Dydaktyczna Templariusz - post nr 5 (mój), pierwszy spoiler "I. cena / czas jaki trzeba poświęcić na złożenie;" - tam w połowie je spisałem;
  2. Robienie instancji, które je dają jako jedną z nagród (tych już nie pamiętam, zmieniają to co patch - na pewno z Refugee of the Rune Tribe można zdobyć trochę);
  3. Farmienie mobów w Underground Katalamie.

A i jeszcze jedno jak mogę zmniejszyć ryzyko podczas wkładanie Kamieni many poza suplementami?

Zakładam, że napisałeś o zwykłych supplach więc pomijając supple 100% to się nie da. Wszystkie teorie graczy o wbijaniu kamieni w nocy po północy nad ciałem martwego gracza wrogiej frakcji - że niby to zwiększa szansę na wejście itp, to bajki. Raz Ci się uda bo będziesz miał szczęście, innym razem spalisz parędziesiąt milionów Kinah powtarzając to samo bo nic nie wejdzie. Czyste RNG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...