Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek w cs:go ;-)

4CraftersPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jak wiecie nie dlugo IEM KATOWICE 2015 i valve wypuscilo nowe naklejeczki

Zarobek jest prosty.

Jesli ktos odklada sobie hajs nie wiem na samochod/motor/komputer cokolwiek to polecam zainwestowac wszystko pieniazki w najladnjiejsze naklejki, za rok o tej samej porze, jesli zainwestujecie np. 500 PLN bedziecie mieli ok. 3k, wiem, ze inwestowac jest trudno, ale polecam. Ja tak zrobilem z naklejkami z iema 2014, teraz sobie nowy komputer zlozylem za 4000 PLN, zainwestowalem 800. Hajs z naklejek zamienilem na klucze do skrzynek, a klucze potem na allegro ;-)

Opublikowano

Przyznam, że to troszkę ryzykowne, ale jak to mówią kto nie ryzykuje ten szampana nie pije. Sam interesowałem się tym po Katowicach i faktycznie można było na tym zarobić, ale w przypadku Dreamhacka już tak kolorowo nie było. Zauważyłem, że ludzie kupili mnóstwo naklejek licząc, że zarobią, a te stickery są po prostu paskudne i według mnie słabo się sprzedają właśnie z tego względu. Ja jestem wielkim idiotą, że nie inwestowałem i nie kupowałem operacji jak były przeceny. Na takiego Breakouta z tego co pamiętam była przecena, że operacje można było kupić za mniej niż 1 euro, a sam vanguard był chyba za ~4,60, ale nie jestem pewien. Teraz ile są warte? Breakout 2,40, a Vanguard prawie 9 euro. Niby operacje słabo się sprzedają, ale zysk byłby gdyby się zakupiło takie 2 operacje. Tak samo Ci, którzy zainwestowali w bronie przed wprowadzeniem czasu blokady na rynku. Dziś są bogatymi ludźmi. Przykładowo kiedyś chciałem zakupić m4a1-s dzieło rycerz lub dzieło sztuki. Dziś te skiny jak i inne poszyły w górę i przy tych wymienionych cena wzrosła dwukrotnie.

Opublikowano

Pomysł dobry ale szczerze mówiąc, jest spore ryzyko ponieważ nie wiadomo czy popyt wzrośnie.

Opublikowano

cena wlep z kato nie wzrośnie tak jak w 2014 z prostego powodu teraz dużo ludzi tak zrobi i to nie będzie opłacalne w tamtym roku nikt nie myślał tak nad tym jak w tym ;3

Opublikowano

cena wlep z kato nie wzrośnie tak jak w 2014 z prostego powodu teraz dużo ludzi tak zrobi i to nie będzie opłacalne w tamtym roku nikt nie myślał tak nad tym jak w tym ;3\

Nawet jak duzo ludzi o tym wie to malo osob inwetuje, bo nie kazdy ma hajs i cierpliwosc, a roczek mija bardzo szybko, fajnie jak hajs sie z czasem mnozy ;-

To tylko taki moj pomysl, jak ktos chce moze skorzystac.

RYZYKA nigdy nie ma, bo zawsze mozna sprzedawac za taka sama cene za rok  i jestes na 0.

Opublikowano

To już nie zadziała, wiesz czemu? Bo nie tylko ty o tym pomyślałeś i większość już kupiła naklejki, co za tym idzie podaż będzie zdecydowanie powyżej normy rynkowej i wątpię, że typ sposobem wyjdziesz na 0. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

przecież to nie zadziała xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...