Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ma ktoś nowego buga na low?

mateuszek54321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jest..... Nikt wam nie zdradzi pewnie bo przecież gdyby taki bug wyciekł na większa skale to BP zaraz by go naprawiło.... Wiem, że na allegro typ sprzedaje bugi Low havockow i innych....

LukaSuper.png

Opublikowano

Jednak jest sposób na Low mój klanowicz go ma potrzebne są 4 hale i jak on podlatuje do bojki i zrobi jedna bójkę to leci do promieniowania a dalej nie chce mi powiedziec bo tylko 4 os w całym DO o tym wiedza on tylko robi bojki po czym po 3minutach leci falcon

Opublikowano

Jednak jest sposób na Low mój klanowicz go ma potrzebne są 4 hale i jak on podlatuje do bojki i zrobi jedna bójkę to leci do promieniowania a dalej nie chce mi powiedziec bo tylko 4 os w całym DO o tym wiedza on tylko robi bojki po czym po 3minutach leci falcon

4 osoby hehe 50% graczy co robili stare low go ma , w tym ja 

Opublikowano

wystarczy mieć 4 hale i buguje się łatwiutko 30 minut / 15 tys urki

5 hali minimun bo jeden statek musisz miec do bicia

tak samo jakbys mial tylko 4 hale to stracil bys jeden statek ustawiony pod ktoras boja po zabicu falona bo wywalilo by cie na x1

Opublikowano

jest, ale to nie "bug" tylko sposób. 19k uri/20 min na grupowych

po co ty udajesz wielkiego znawce jak walisz w ciula ? 

20minut to z x3 i na podwojnych a zreszta nie zrobisz wiecej niz 2 grupowki SAM w ciagu godziny wiec nie wiem po co ty ludzi wprowadzasz w blad ? 

dobra moze zrobisz 3 grupowki w ciagu godziny ale to seprom+podwojne+x4+RSB a w grupowkach nie o to chodzi prawda ? tylko o profit a nie o waste 

Opublikowano

5 hali minimun bo jeden statek musisz miec do bicia

tak samo jakbys mial tylko 4 hale to stracil bys jeden statek ustawiony pod ktoras boja po zabicu falona bo wywalilo by cie na x1

nie 4 wystarczą bo sam tak robię ;)

Opublikowano

nie 4 wystarczą bo sam tak robię ;)

majac 4 hale to napewno musisz ubic wiecej niz 13 alienkow + falcon zeby zrobic Low

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...