Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby mi ktoś podać datę dokładnego startu, bo mam takie lagi, że połowa mi się nie wczytuje..  :unsure:

Nie wiem dlaczego, w innych prezkach tak nie miałem  8S

6.03 o 18.

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba od Diablo z yt :)

Sądzę, że jakies 3-4 dni i będzie max :)

Nie raczej nie ;)

Czy zostanie zmieniona prezka po starcie na bardziej szczegółowa?

Opublikowano

Nie raczej nie ;)

Czy zostanie zmieniona prezka po starcie na bardziej szczegółowa?

Jak najbardziej. Do prezentacji zostanie dodana masa rzeczy. :) 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Jak najbardziej. Do prezentacji zostanie dodana masa rzeczy. :)

Może zmienicie, żeby na WW można było iść samemu? Nie każdy gra z gildią :x

tenor.gif

Opublikowano

Może zmienicie, żeby na WW można było iść samemu? Nie każdy gra z gildią :x

Ja myślę że dungi powinny być z PT ale tylko 1 osobą :) Główna + buff i ogień :)

No te 3-4 osobowe pt to troszkę za dużo.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na administrację. Nie wiem czy ktoś w tym team'ie myśli, ale po wejściu na forum dostałam perma za prawdę i ''niby'' multikonto. Bardzo zabawna sprawa. Dostać niesłusznego bana, poprosić o screena gdzie widać oby dwa konta na tym samym ip a następnie nie otrzymać odpowiedzi od administracji. Z taką administracją nie wróżę serwerowi długiej działalności - ludzie się przekonają. Planujecie jakieś nowości wprowadzać po starcie bo bez tego ciężko. 

Nie pozdrawiam i nie polecam. :)

Opublikowano

Nie polecam ze względu na administrację. Nie wiem czy ktoś w tym team'ie myśli, ale po wejściu na forum dostałam perma za prawdę i ''niby'' multikonto. Bardzo zabawna sprawa. Dostać niesłusznego bana, poprosić o screena gdzie widać oby dwa konta na tym samym ip a następnie nie otrzymać odpowiedzi od administracji. Z taką administracją nie wróżę serwerowi długiej działalności - ludzie się przekonają. Planujecie jakieś nowości wprowadzać po starcie bo bez tego ciężko. 

Nie pozdrawiam i nie polecam. :)

Nie siedzę na forum 24/7 i nie czytam co wypisujesz juz daje ss. 

Opublikowano

KOLEJNY FAJNIE ZAPOWIADAJĄCY SIĘ EASY... ALE OGARNIJCIE TE ODSTĘPY MIĘDZY OBRAZKAMI BO TO BĘDZIE LUDZI ODSTRASZAŁO. Wspominałem o tych obrazkach w zapowiedzi

Skąd truta?

Opublikowano

KOLEJNY FAJNIE ZAPOWIADAJĄCY SIĘ EASY... ALE OGARNIJCIE TE ODSTĘPY MIĘDZY OBRAZKAMI BO TO BĘDZIE LUDZI ODSTRASZAŁO. Wspominałem o tych obrazkach w zapowiedzi

Skąd truta?

Będzie nowa prezka.  

Truta - metiny bossy 

Opublikowano

Zawitam, a kiedy będzie dostępny download?

Edit: Długo czekałem na tego typu serwer, podoba mi się wszystko jak narazie, wbije i mam nadzieję że moje podejście będzie nadal takie jak jest :D

Opublikowano

Serwer dosyć spoko lecz brak tutaj czegoś fajnego, Source np.

Trochę mnie odstrasza Team Surek, iZumi tak stabilne serwery ale po co aż tyle otwierać? Z 5/6 serwerów w ciągu paru miechów? :D Nie za dużo?

Może wpadnę powodzenia na starcie.

Opublikowano

Serwer dosyć spoko lecz brak tutaj czegoś fajnego, Source np.

Trochę mnie odstrasza Team Surek, iZumi tak stabilne serwery ale po co aż tyle otwierać? Z 5/6 serwerów w ciągu paru miechów? :D Nie za dużo?

Może wpadnę powodzenia na starcie.

Przynajmniej jest pewność, że nie uciekniemy nie zmienimy gg nie zmienimy nicków i nie wych* sponsora 1000x razy bo go nie mamy. I nie dajemy nikomu dostępów do bazy... :)

Chłopaczku daj sobie spokój już nawet twoje brwi od Ciebie uciekały bo nie mogły wytrzymać ;)

Klient zostanie wrzucony na 5 hostingów i już niebawem będziecie mogli go pobrać :)

@ Klient  jest już do pobrania na stronie serwera :) 

Opublikowano

Raczej zawitam. Szkoda, że od razu wprowadziliście te zbroje nowe, jak i eq Nike. 

No ale nic, raczej zawitam. :) 

Już client się pobiera.

Skąd truta, stal?

Z ripera, jeżeli nic nie było zmieniane.  

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Z ripera, jeżeli nic nie było zmieniane.  

w FAQ pisze, ze z metinow w czerwonym lesie dropia bronie 75

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...