Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płatne subskrypcje w League of Legends?

karl221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Subskrypcja bardzo spoko pomysł.

Skorzystałbym tylko dla trybu URF :D

Opublikowano

Mam nadzieję, że co miesiąc będzie to minimum 150/200 zł, ponieważ nie jest ta "subskrypcja" jakaś świetna...

I URF tylko dla tych co dali suba? Po*****o? Przecież 15 minut się bedzie w kolejce czekać, a o takiej Rosji/Turcji to już nie wspomnę...

Opublikowano

Nie wydaje mi sie zeby riot mial problemy finansowe, gdyz zarabiaja ogrom kasy ze skinow.

To jest przyklad pazerności na kase, chcesz sobie pograc na urfie? plać, chcesz miec wiecej championow ? płać 

Niby nie daje przewagi, ale duza ilość rzeczy bedzie dostepna tylko dla tych co zaplacą .

Opublikowano

Imo, dobry pomysł, ale za dużo ten sub daje (no chyba że ten sub będzie kosztował 200zł na miesiąc), co do "exclusive" trybów, to i tak będzie szukało teamu z 10 min  o takiej rosji, turcji już nie mówię.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Pewnie znajac riot to wprowadza suba i tylko oni beda mogli grac URF'a czy cos takiego.

ale tak czy siak nie jest to zly pomysl zawsze mozna zarobic.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Z jednej strony zrobiłoby to wielkie oburzenie między graczami z tego względu, iż gracze chcą być na równi i będzie to wzbudzać zazdrość i kontrowersje. Z drugiej jednak, wsparcie Rito w takiej formie, mogłoby być dla nich pomocne, ja sam bym rozważył kupno subskrypcji ale w kilku przypadkach.

1: Wszystkie championy dostępne odrazu mam.

2: Więcej IP a zwycięstwo lub przegraną.

3: Dostęp do legacy skinów odrazu, lub ewentualnie po zakupie subskrypcji wybór jednego legacy skina.

4: Dostęp do PBE.

5: Wspomniano tam o darmowym skinie gdy zostanie wydany. Ja bym wolał opcje tańszych skinów o 5%.

6: Możliwość jednorazowej darmowej zmiany nicku.

7: Kupno RP tańsze o 5% - 10%.

Tak to widzę akurat. Ale tak jak mówiłem, to może budzić kontrowersje i część graczy po prostu porzuci LoLa na rzecz HOTS. Btw. Od 20 marca droższe RP ale mniej ich. ;/

Opublikowano

@DesoPL troche przesada. jak dla mnie wiecej IP za meczyki, tansze rp i zmiana nicku. i powiedzmy

szybszy dostep do trybow i skinow. i cos tam wiecej. wiecej bym nie dal bo duza ilosc osob by odeszla.

bo by plakalai ze ci co kupili maja o wiele lepiej.

Opublikowano

W stosunku do innych to nie w porządku, bo niektórzy nie wydają pieniędzy na LoLa, ale jak na cebulę przystało "I don't care" i tak kupię! xD Zobaczymy jak będzie w praktyce.

Opublikowano

@NeVdi zalezy jakie pieniadze to by byly. jezeli powiedzmy 20/30 euro/dolarow to czemu nie bo i tak srednia graczy to pewnie kolo 14 lat.

to mala ilosc graczy by miala. i na jaki okres czasu to by bylo. powiedzmy miesiac to sam bym sie skusil. czemu nie. ale na pewno by duzo osob odeszlo.

Opublikowano

@NeVdi zalezy jakie pieniadze to by byly. jezeli powiedzmy 20/30 euro/dolarow to czemu nie bo i tak srednia graczy to pewnie kolo 14 lat.

to mala ilosc graczy by miala. i na jaki okres czasu to by bylo. powiedzmy miesiac to sam bym sie skusil. czemu nie. ale na pewno by duzo osob odeszlo.

Liczyłbym na jakąś przyzwoitą cenę i subskrypcję minimum 3 miesiące. $20 to jeszcze da się przeżyć, ale jak na rito przystało pewnie walną taką ceną że... 

Opublikowano

Widzę niedługo będzie jak Volvo, hajs za wszystko  B)

xD

xDDDDd

xDDDDDDDDD

O K***a xD

Z jednej strony zrobiłoby to wielkie oburzenie między graczami z tego względu, iż gracze chcą być na równi i będzie to wzbudzać zazdrość i kontrowersje. Z drugiej jednak, wsparcie Rito w takiej formie, mogłoby być dla nich pomocne, ja sam bym rozważył kupno subskrypcji ale w kilku przypadkach.

2: Więcej IP a zwycięstwo lub przegraną.

3: Dostęp do legacy skinów odrazu, lub ewentualnie po zakupie subskrypcji wybór jednego legacy skina.

5: Wspomniano tam o darmowym skinie gdy zostanie wydany. Ja bym wolał opcje tańszych skinów o 5%.

7: Kupno RP tańsze o 5% - 10%.

2. Nie potrzebujesz, bo i tak masz wszystkie postacie.

3. Dostęp do kupna legacy skinów, a nie te skiny za darmo

5. Nie wspomniano.

7. Jest tam napisane, że dostaniesz 2x więcej rp. Tyle że pewnie źle przetłumaczyli i chodzi o te bonusowe rp.

W stosunku do innych to nie w porządku, bo niektórzy nie wydają pieniędzy na LoLa, ale jak na cebulę przystało "I don't care" i tak kupię! xD Zobaczymy jak będzie w praktyce.

Lol? Co to subskrypcja daje czego nie ma dotychczas w grze? Przecież już możesz kupić wszystkie postacie za realny hajs. A jak uważasz, że skórka do postaci i warda daje przewagę, to pozdro.

Liczyłbym na jakąś przyzwoitą cenę i subskrypcję minimum 3 miesiące. $20 to jeszcze da się przeżyć, ale jak na rito przystało pewnie walną taką ceną że... 

xDDD Za 20$ to możesz obie kupić co najwyżej 2 postacie i może skina jak ci dadzą w promocji.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

ale żałosne pseudodojrzałe ludzie co i tak hajs od rodziców na to wezmą, ale ważne że wezmą, i mają się za lepszych od "13-letnich dzieci" ehh. przykre 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...