Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płatne subskrypcje w League of Legends?

karl221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imo przesadzają, ale najprawdopodobniej sam skorzystam. :D Opcja ta będzie korzystna dla osób, które regularnie wydają pieniądze na grę.

Opublikowano

Zależy ile to będzie kosztowało, bo jak będzie tanie i będzie miało taką subskrypcję co najmniej kilka osób w każdej grze to nie będzie poczucia bycia "wyjątkowym". Chociaż na nordicu i tak nikogo pewnie nie będzie na to stać XDD

Opublikowano

Powinna być opcja unbannable for 3rd programs, free bol VIP and paid scripts :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Tak będę płacił 100 euro żeby pograć na URFIE chyba kogoś poyeabao ._.

Z dupy sobie wzieles ta cyfre ?

Czy potwierdzone info od Gabena ?

Przestancie z tym bolem dupy, nie stac was to nie.

Jak dla mnie opcja jak najbardziej na TAK.

Wkoncu brak 13 letnich flamerow na "Przyjemnych trybach gry" typu URF , bo ich nie stac na Subskrypcje :D

Edited_1.png

Opublikowano

Z dupy sobie wzieles ta cyfre ?

Czy potwierdzone info od Gabena ?

Przestancie z tym bolem dupy, nie stac was to nie.

Jak dla mnie opcja jak najbardziej na TAK.

Wkoncu brak 13 letnich flamerow na "Przyjemnych trybach gry" typu URF , bo ich nie stac na Subskrypcje :D

No chyba cie pojebalo. Wlasnie tam bedzie ich w c**j. Wystarczy spojrzec na j****y czat na twitchu i juz widzisz takiego "Igorski2003", ktoremu matka dala kase na subowanie zwisa.

Na bank takie cos nie wejdzie. Ludzie graja w LoLa bo kazdy ma rowne szanse (nie liczac L#/BoLa) a wejdzie Ci taki zaplaci pare zlotych i ma wszystkie champy, gdzie starzy gracze zapierdalali tysiące meczy by mieć przynajmniej polowe.

579571423327107377857.png

Opublikowano

No chyba cie pojebalo. Wlasnie tam bedzie ich w c**j. Wystarczy spojrzec na j****y czat na twitchu i juz widzisz takiego "Igorski2003", ktoremu matka dala kase na subowanie zwisa.

Na bank takie cos nie wejdzie. Ludzie graja w LoLa bo kazdy ma rowne szanse (nie liczac L#/BoLa) a wejdzie Ci taki zaplaci pare zlotych i ma wszystkie champy, gdzie starzy gracze zapierdalali tysiące meczy by mieć przynajmniej polowe.

No tak, bo champow nie dalo sie kupic za RP.

Champow nie masz w Rotacji .

Jak masz champa to jest P2W, No bo przeciez.

Jak kupiles champa za RP, to umiesz nim grac jak sam Krul Bug Korrwin Mikke.

Prosze cie, uzyj mozgu.

Co to ma za znaczenie, czy ktos bedzie mial champy czy nie ?

Jak nimi grac nie bedzie potrafil -,-"

Wedlug mnie, powinno wejsc . Jestem za :)

Edited_1.png

Opublikowano

Nonsens. Nie wiem czy brakuje im forsy żeby nią dupe podcierać bo i tak już zarabiają duże hajsy a wciąż im mało i chcą robić takie jakby Pay2Win, które w gatunku MOBA nie powinno mieć miejsca..

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

No tak, bo champow nie dalo sie kupic za RP.

Champow nie masz w Rotacji .

Jak masz champa to jest P2W, No bo przeciez.

Jak kupiles champa za RP, to umiesz nim grac jak sam Krul Bug Korrwin Mikke.

Prosze cie, uzyj mozgu.

Co to ma za znaczenie, czy ktos bedzie mial champy czy nie ?

Jak nimi grac nie bedzie potrafil -,-"

Wedlug mnie, powinno wejsc . Jestem za :)

tak tak patrząc na twój awatar i płeć śmiało można Ci postawić tęcze przed domem i równie będziesz zachwycony.

Jestem na NIE!!  zwłaszcza z tymi dostępnymi skinami...

Opublikowano

A ja bym z chęcią takiego suba wzięła. Nie jest to żaden p2w więc zupełnie dowolny dla każdej osoby - tak jak skiny. (; 

Opublikowano

Przykro ale tego nie bedzie. Wtedy gra stała by się pay2play. Nawet jezeli chodziloby o jeden tryb. Rioto wiele razy pisalo ze Lol zawsze bedzie calkowicie darmowa gra.

Opublikowano

Od zawsze wiedziałem, że lol będzie miał coś takiego.

Lekko żałosne posunięcie z ich strony, ale jak każdy RITO leci na kaskę.

Prędzej przeniosę się na dotę niż będę grał po wprowadzeniu tego

Opublikowano

Troszkę to nie na miejscu i niezbyt zabawne, aby robić z Lola na podobieństwo prawie P2P. Może i bym skorzystał, ale niektóre opcje mnie przerażają. Jakiś dzieciak, który dostaje multum kasy, wyda na subskrypcję kilkadziesiąt czy ile tam będzie trzeb PLN, dostanie full postacie, co roku skina, mystery gifty od Riotu, potem Legacy Skiny (i spam na czacie, jaki to on nie jest z*******y i najlepszy, bo ma subskrypcję, a my biedni ludzie nie mamy, a trafi się najpewniej taki dzieciak z Polski), potem dodatkowo wstęp na tryby gry i PBE. Nic tylko mogłoby dojść do zniszczenia gry. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Serio. Przeciez nawet jak sub odblokuje all champy nadal nie daje to przewagi. Te same champh nadal bd mozna kupic za ip. P2w byloby wtedy gdyby np yasuo bylby dostepny tylko z rp i nie mial realnej kontry w postaciach darmowych. Nadal bedziemy mieli subiektywnie rowne szanse, kolejna rzecz jest taka, ze na 99% nie bedzie odblokowanych championow tylko moze paczka skinow + dopalacze na miesiac + eksluzywne efekty wizualna ramki skorki dla subskrybentow. A nawet jesli bylyby free postacie nie ma ingerencji w balans gry nadal champa za 6300ip pokonasz annka. Pay 2 win instnieje wtedy gdy postac za rp bylaby micniejsza od tej darmowej lub istnialby jakis limit np max 16 postaci na free koncie lub wtedy gdyby premium user dostawal na start np 2k golda albo 3x wiecej za killa. Cebula off

Opublikowano

No i co po tym subie?Jedyne co to macie przywileje,za to skille te same.Naprawdę Riot chcę jeszcze wydoić od nas pieniądze?!Za mało mają z skinów itp..

Opublikowano

Ja bym chciał coś takiego zobaczyć, ale przywileje suba nie powinny w żaden sposób wpływać na grę (tzn. nie dawać żadnej przewagi nad innymi).

Opublikowano

Myślę, że cena będzie kosmiczna, typu 100zł/msc. Ale i tak bogatsi pewnie skorzystają.  :)

Opublikowano

Dokładnie, przecież to wcale nie daje przewagi w grze dla takiego suba, co z tego, że wszystkie champy jak każdy champ jest równy i na każdego jest dana kontra. Nie wiadomo ile by to kosztowało, ale opłacało by się to kupić, przynajmniej ja bym brał ;)

1921.png

Opublikowano

Dokładnie, przecież to wcale nie daje przewagi w grze dla takiego suba, co z tego, że wszystkie champy jak każdy champ jest równy i na każdego jest dana kontra. Nie wiadomo ile by to kosztowało, ale opłacało by się to kupić, przynajmniej ja bym brał ;)

No tak, ale fakt faktem, znajdzie się cebula, która zawsze wywyższa się nad innych, a mając suba to już w ogóle będzie kosmos. Cena będzie musiała być unormowana, inaczej - suby się nie sprzedadzą. Widocznie Riot za mało kasy ma na skinach i RP, skoro proponują aż TAK kosmiczne dodatki do subskrypcji. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No tak, ale fakt faktem, znajdzie się cebula, która zawsze wywyższa się nad innych, a mając suba to już w ogóle będzie kosmos. Cena będzie musiała być unormowana, inaczej - suby się nie sprzedadzą. Widocznie Riot za mało kasy ma na skinach i RP, skoro proponują aż TAK kosmiczne dodatki do subskrypcji.

Dziwisz się ilu używa mk jogo do skinow spadki są zapewne. Sam używam mk jogo bo szkoda mi konta jak gram na odpale, ale dla grających clean sub to dobra rzecz

Opublikowano

Wedlug mnie polowa tych rzeczy moglaby wejsc do gry, i jesli cena bedzie w okolicach 50zl ~/mies z checia bym taka zakupil.

Opcje ktore mnie ciekawia to Wyboostowanie konta na 30 lvl, legacy skiny dostepne, podwojone rp i skin co rok/miesiac. Reszta to szajs, no moze jeszcze konto PBE kto nie ma... Ale wszystkie postacie to przesada. 

I oczywiscie URF mode.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...