Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban jak zwykle za nic .

xKlykPLx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem że dostałem bana na 1 dzień bo wywaliło mi internet i później nie mogłem dojść do gry , a dzisiaj dostałem bana na 7 dni bo Team 4osobowy kicknel mnie i pisze za dużo razy zostałem kickniety z gry . A moja pytanie jest czemu nie dostałem bana na 3 dni ? I czy wo gule jest sens pisanie tego do supportu ?

Opublikowano

Miałem czterech Ruskich w drużynie(premade), kickneli mnie w przedostatniej rundzie pomimo, że otwierałem i mecz teoretycznie wygrany. Ban na tydzień za rzekomo zbyt częste wyrzucanie mnie z meczy, a to był mój 1-szy kick :') 

Nie ma co pisać do supportu, prędzej minie Ci ten ban niż Ci odpiszą, ja napisałem do angielskiego supportu i ponad tydzień czekam, bo nie mogę doładować portfela steam.
Po prostu musisz przeczekać, nic na to nie poradzisz. :p

Opublikowano

Nic nie zrobisz. Czekaj 7 dni. ;d

Nie wiem czy to u wszystkich jest ale jak np przegrywasz mecz i wywali Ci neta, chcesz sie polaczyc od nowa z meczem czekasz 20 sekund i pokazuje ze nie mozesz dolaczyc to nie dolaczaj. xD

Nie dostaniesz blokady, przynajmiej ja nie dostaje.

I nie resetuj PC, reset PC na to pomaga i zaliczy Ci ze wyszedłeś.

Opublikowano

Heh, mnie tam prawie nigdy nie kickuja. Btw. Kiedys robiłem Road to Silver i gralem only Zeus. Praktycznie co mecz mialem kicka i nigdy bana nie dostałem.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Musisz kupic slownik, wtedy bedzie dobrze #potwierdzoneinfo

@AntyWarn

Nie ma sensu pisanie do supportu, pisalem kiedys bo dostalem przez buga i nic nie mogli z tym zrobic

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...