Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga, jak zdobyć, w które mecze grać?

Lothos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Niedawno zakupiłem CS'a (tydzień temu xD), gram, gram a żadna ranga nie wpada tylko jakieś oznaczenie jedno.

Tak sobie myślę, że gram złe mecze czy coś, więc pytam Was, w które mecze grać? 

Żeby zdobyć jakąś rangę czytałem, ze trzeba być w rankingu 1/2 i mieć MVP, prawda to?

Za pomoc daje lajki. ;P

Opublikowano

Musisz grać ' Mecze Turniejowe ', a nie Uproszczone. Na wyższy ranking składają się takie rzeczy jak KDA, MVP.

Najwyższą rangą jaką możesz dostać po 10 pierwszych rankedach to Orzeł w Laurach.

Opublikowano

No okej, rozumiem.

Głupie pytanie mam. Jak wejść w te mecze turniejowe? xD

Strzelam że masz po polsku CS'a.

32427148426809450859.jpg

Klikasz tam, wybierasz mapy i akceptujesz.

Opublikowano

Ło luju, dzięki panowie. ;D

Ps. Proszę o nie zamykanie tematu, pewnie będę pytał. xD

Opublikowano

Teraz pytanie trochę niezwiązane z tematem.

1. Jak się zdobywa skiny/skrzynie? Tzn. wiem, że można poprzez uproszczone, ale jak to działa, jak losuje? Od czego zależy czy dostanę ten skin czy też nie?

2. Jeśli założę nowe konto i dodam tam CS'a (z głównego konta) i jeszcze jedno konto i również go dodam to czy może on zostać jakoś zablokowany? 

Opublikowano

1. Ja tez gram od paru dni, ale podobno jest tak ze na tydzień dropi 2 skrzynki i 2 skiny (to są przypuszczenia ludzi)

A to poprostu co kilka meczy uproszczonnych . Raz mialem staty 2/1/8 dostałem drop, a raz miaelm 10/3/3

Jesli zle mowie to przepraszam, jak mowilem niedawno gram.

+ Mam pytanie. Obstawilem mecz jakis na cs go lounge, i ani nie zyskalem nic ani nic nie stracilem , ale teraz nie moge juz obstawiac bo  na csgolounge pisze ze nie mam broni, a w cs mam ( nie te podstawowe tylko drop),

Nie obstawilo sie bo jakos nie moglem przejsc na strone gdzie sie daje "tak to jest prezent" ale czemu nie mam tych skinow na csgolounge?

Opublikowano

Teraz pytanie trochę niezwiązane z tematem.

1. Jak się zdobywa skiny/skrzynie? Tzn. wiem, że można poprzez uproszczone, ale jak to działa, jak losuje? Od czego zależy czy dostanę ten skin czy też nie?

2. Jeśli założę nowe konto i dodam tam CS'a (z głównego konta) i jeszcze jedno konto i również go dodam to czy może on zostać jakoś zablokowany? 

1. Losowo po grach.

2. Nie

@Rolnik1568

Cslounge często tak ma. Poodświeżaj trochę, może się przeloguj. Chyba, że źle zrozumiałem.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Dzisiaj zagrałem mecze turniejowe.. dokładnie dwa.

Po skończeniu drugiego wyskoczyła mi blokada, dlaczego?

4282114263371171208177.jpeg

Ps. Rozumiem czemu dostałem tą blokadę, chodzi głownie o to czy będzie często się to powtarzało? 

Opublikowano

Po 10 meczach nie będziesz miał już tych blokad

A to luzik, myślałem że tak ciągle będzie.

Dzięki za odpowiedź. :P 

Opublikowano

Mam dziwny problem, mianowicie nie mogę grać turnieju jak i uproszczonych, wyskakuje takie coś: 

2931014266059131208177.jpeg

Dlaczego?

Opublikowano

Mam pytanie.

W jaki sposób przypisać do innego steam'u CSa? Tzn. Mam już przypisanego, ale gdy chcę zagrać mecz uproszczony czy też turniej wyskakuje mi to:

2931014266059131208177.jpeg

Czy po przypisaniu CSa na innego steama nie można już grać w turnieje i tylko na botach? 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...