Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze zrzutem ekranu [STEAM]

lucky995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z góry przepraszam jeżeli trafiłem nie w ten dział, wrazie co proszę o przeniesienie.

W każdym razie, proszę Was o pomoc, ponieważ na innych forach i ogólnie w google, nic nie znalazłem, a jak już to i tak nie pomagało.
Problem wygląda tak, że od pewnego czasu, nagle przestały robić mi się zrzuty ekranu. W opcjach steam, mam zaznaczony klawisz, folder itd. Wszystko jest tak jak być powinno, na swoim miejscu, ale nadal zrzuty ekranu nie wykonują mi się. Odinstalowałem steam i ponownie zainstalowałem - nie pomogło. Zmianiałem klawisz podpisany pod zrzuty ekranu i także nic. Zaznaczyłem wszystkie dobre opcję na steam, mam w ustawieniach otworzenie biblioteki ze zrzutami ekranu po wyłączeniu gry.

Mam nadzieję, ze wyjaśniłem to w miarę jasno - po prostu nie robią mi się zrzuty ekranu, choćby nie wiem co.
Proszę Was o pomoc!..

+ Wiem, że można robić ss'y zwykłe, które zapisują się w folderze cstrike, albo zrobić Prtscreen, a później wkleić np. do Painta, ale nie w tym rzecz. Zależy mi na naprawieniu tego, aby mógł normalnie robić zrzuty z gier.

Opublikowano

Domyślnie masz pod F12, po kliknięciu w rogu pojawia się komunikat, że zapisano zrzut ekranu. Potem klikasz shift+tab i masz na dole zrzuty ekranu - klikasz wyświetl zrzuty ekranu i możesz je wysłać - co z tych rzeczy może pójść nie tak?

76561197967532978.png

Opublikowano

Przeczytaj wyraźnie co napisałem ;[ Mam pod F12, zmieniałem też na inne. Klikam dany przycisk pod zrzut ekranu, powiadomienie które powinno się wyświetlić i dźwięk, który powinien się odtworzyć po wykonaniu zrzutu ekranu - nie ma, kompletnie nic, zero reakcji jakby w ogóle nie łapało, że wykonuję zrzut.
"Wyświetl zrzuty ekranu" - No z chęcią, tylko jest tam pusto, zrzut po prostu mi się nie zapisuję. Wszystkie opcje są dobrze zaznaczone i odznaczone, no po prostu próbowałem wszystkiego co związane z tym, coś ze steam'em w ustawieniach itd.
Proszę o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...