Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia najtańszy pacc jak?

Prohowkz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najtańszy pacc zrobić kilka bot knightów robić codziennie taski na Hell gate :D tydzień i masz na pacc. :D
Jak chcesz kupić to moim zdaniem tylko na allegro :)

graphic.png

Opublikowano

Najtańszy pacc zrobić kilka bot knightów robić codziennie taski na Hell gate :D tydzień i masz na pacc. :D

Jak chcesz kupić to moim zdaniem tylko na allegro :)

Wracaj na swojego OTSa, HellGejta już nie ma i to dawno :)

Hugo _/
Opublikowano

Wracaj na swojego OTSa, HellGejta już nie ma i to dawno :)

Tym moim ots jest Antica, podaj nick poganiamy się trochę :) poza tym niedawno jeszcze był, a że mam przerwę lekką od Tibii to nie zwróciłem uwagi na to. Nikt nie jest nieomylny :)

graphic.png

Opublikowano

Tym moim ots jest Antica, podaj nick poganiamy się trochę :) poza tym niedawno jeszcze był, a że mam przerwę lekką od Tibii to nie zwróciłem uwagi na to. Nikt nie jest nieomylny :)

To podaj IP tej Antici to się poganiamy trochę :>

Hugo _/
Opublikowano

To podaj IP tej Antici to się poganiamy trochę :>

tibia.com, Sardoz Faer, zapraszam :)

graphic.png

Opublikowano

allegro. mozesz tez poprosic sprzedajacego o kupno bez kupowania na aukcji wtedy ci obnizy o kilka zl :P ja tak robie  jak kupuje wieksza ilosc scrolli 

Messpe - RL - PL - ANTICA - :) + 180

I pamiętaj jedno. Na tym świecie zawsze była,
jest i będzie w cenie tandeta,
Więc czym my się mamy przejmować...

O.S.T.R. & Marco Polo "Żywy lub martwy" feat. DJ Haem

Opublikowano

Nie wiem czy najtaniej nie było by kupić cc na Allegro na jakmiś no-pvp za około 20 zł czyli 2kk widziałem takie ceny na moim świecie Refugia scroll to 2.1 kk więc cena na zł-cc wychodzi 21zł więc tanio nie ? Wystarczy poszukać ale na wszystkich no-pvp jest podobna cena.

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...