Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]sHaki - Początkujący Grafik [BANERY YT]

nSc

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

1z14oyp.png

Witam , nazywam się Kuba i grafiką zajmuje się tylko dwa miesiące.Za rozsądną cenę wykonuje min. "banery" na youtube oraz na facebook'a. Mimo iż zajmuję się grafiką jedynie dwa miesiące , dużo osób mówi mi że moje grafiki są świetne oraz estetyczne.

A wy ? co o nich sądzicie ?  :)

iy1pqt.png

Głównie zajmuje się tworzeniem banerów na youtube czy facebooka lecz oferuję jeszcze : 

- Różnego typu loga

- Awatary

- Sygnatury 

- Oraz różnego typu prezentacje 

2euu1hy.jpg

Banery :

- 1

2z8c3ys.png

- 2

2lka9oo.png  

- 3

w8m4ch.png

- 4

dqrvi9.png

- 5

33bg1nr.png

-6 NEW !

b6f0j8.png

Wykonałem dużo więcej banerów , lecz niestety już ich nie posiadam na komputerze więc , jeżeli ktoś by chciał zobaczyć więcej moich prac zapraszam na fanpage "fb.pl/shakigraphic"

Ostatnia moja prezentacja :

(kilka grafik do niej)

Logo :

qoixah.png

Belka :

346q2ok.png

Tekst : 

2rfsas5.png

ou846c.png

• Ceny wachają się między 10 zł - 100 zł

• Baner - 20zł [PSC , PayPal , SMS] + AWATAR GRATIS !

• Logo - 10zł/20zł [PSC , Paypal , SMS ]

• Przy złożeniu zamówienia na minimium 3 prace , występuje rabat 25%

29da3b4.png

GG : 51610588

TS3 : ts.xavion.pl

Email : [email protected]<script cf-hash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script>

Fanpage : www.fb.pl/shakigraphic

Zapraszam  :)

­

Opublikowano

Wysokie doświadczenie oraz chęci sprawiają, że przykłada się do swoich prac. Jest rzetelny i sumienny, wywiązuje się z powierzonych mu zadań.

Idealna osoba do współpracy! 

Co by tu więcej pisać, POLECAM!!­

Opublikowano

Polecam pana bardzo serdecznie, swój ziomek a prace ma rewelacyjne.
Wie, czego chce i jak to zrealizować, a to się ceni.
Polecam jeszcze raz.  <3

Opublikowano

Polecam ! Prace godne uwagi ;) zamawiajcie u niego grafiki a nie pożałujecie bo są naprawdę dobre ! :)

Opublikowano

a wyżej pisali chyba sami dobrzy graficy widząc po opiniach...
Grafika jest straszna nie powinieneś za to brać nawet 5 zł przedstawiłeś same bannery a masz w swojej ofercie logo ciekawi mnie jak one jest badziewne gdyż widzę że w photoshopie nie siedzisz więcej niż 1 rok, prace są okropne. Nie warte uwagi, zero wyczucia estetyki i mierna znajomość programów. Nie polecam ;/
Przy giełdzie najlepiej stworzyć najpierw swoją galerię w dziale fan art i zobaczyć jakie są opinie innych.

Odkrywca
Opublikowano

a wyżej pisali chyba sami dobrzy graficy widząc po opiniach...

Grafika jest straszna nie powinieneś za to brać nawet 5 zł przedstawiłeś same bannery a masz w swojej ofercie logo ciekawi mnie jak one jest badziewne gdyż widzę że w photoshopie nie siedzisz więcej niż 1 rok, prace są okropne. Nie warte uwagi, zero wyczucia estetyki i mierna znajomość programów. Nie polecam ;/

Przy giełdzie najlepiej stworzyć najpierw swoją galerię w dziale fan art i zobaczyć jakie są opinie innych.

Widzę hejty poleciały , ale po co czytać kogoś temat lepiej odrazu hejty ! :)

Nawet pierwszego zdania nie przeczytałeś "grafiku" wyraźnie napisane 2 miesiące się bawię grafiką.

Ciekawi mnie czemu 10-siątki klientów dziennie ma inne zdanie na temat moich prac , jak będziesz miał czas podeślij mi jeden z twoich baner z chęcią ocenię.

Zero wyczucia estetyki ? Czy to sobie żartujesz ? co jest nie estetycznego w moich pracach ?

a wgl jak osobą robiąca taką "grafikę" może pisać że moje prace są straszne ?

8540614196215431310348.png

Albo tutaj prace 10min : 

6017214196215431310348.png

1. logo "SOBCZAK PHOTOGRAPHY" nałożony render aparatu na obrysie / lub rysowałeś sam ( nic trudnego ) i na górze grubszą czcionką text a niżej cieńszą ? więc co tu jest takiego fajnego ?

2. Nie wiem , co to jest ? logo , tak ? 30 sec roboty.

3.logo "tworze racibórz" to samo co w pierwszym punkcie...

4. logo "blackguy.pl" z czym do ludu ?  powiedz mi co jest trudnego w wykonaniu tego loga ? [ Jakaś głowa z kapelutkiem wypełniona szarym kolorem , i tak jak w pierwszym punkcie Grubsza czcionka + chudsza ...

I ty hejtujesz moje pracę ?

­

Opublikowano

Widzę hejty poleciały , ale po co czytać kogoś temat lepiej odrazu hejty ! :)

Nawet pierwszego zdania nie przeczytałeś "grafiku" wyraźnie napisane 2 miesiące się bawię grafiką.

Ciekawi mnie czemu 10-siątki klientów dziennie ma inne zdanie na temat moich prac , jak będziesz miał czas podeślij mi jeden z twoich baner z chęcią ocenię.

Zero wyczucia estetyki ? Czy to sobie żartujesz ? co jest nie estetycznego w moich pracach ?

a wgl jak osobą robiąca taką "grafikę" może pisać że moje prace są straszne ?

8540614196215431310348.png

Albo tutaj prace 10min : 

6017214196215431310348.png

1. logo "SOBCZAK PHOTOGRAPHY" nałożony render aparatu na obrysie / lub rysowałeś sam ( nic trudnego ) i na górze grubszą czcionką text a niżej cieńszą ? więc co tu jest takiego fajnego ?

2. Nie wiem , co to jest ? logo , tak ? 30 sec roboty.

3.logo "tworze racibórz" to samo co w pierwszym punkcie...

4. logo "blackguy.pl" z czym do ludu ?  powiedz mi co jest trudnego w wykonaniu tego loga ? [ Jakaś głowa z kapelutkiem wypełniona szarym kolorem , i tak jak w pierwszym punkcie Grubsza czcionka + chudsza ...

I ty hejtujesz moje pracę ?

­

Nie chciałem cię zhejtować, napisałem post bo nie lubię takich ludzi którzy sprzedają coś co nie jest nic warte, przeczytałem twoją pracę i z tym jednym rokiem chodziło mi że nawet osoba która pracuje 1 rok w ps nie powinna zakładać takiego tematu.

Sorry bardzo, jestem grafikiem od już 2 lat bodajże, to są prace które robiłem na nowym komputerze tylko by dołączyć do mgt, prace są słabe bo nic na komputerze nie miałem. 

Logo powinno być schludne tutaj jest słabo przedstawione, jeżeli dla ciebie logo jest to nałożenie renderu to gratulacje. Proszę zrób chociaż by takie logo jak "tworzę racibórz" i zobaczymy jak ci wyjdze ^^

Tutaj masz moją stara PM'kę

http://prntscr.com/6debb5

tutaj nowszą

http://prntscr.com/6debuc

Zrób takie, to pogadamy tak samo z bannerem poniżej 

http://prntscr.com/6ded60

Nie będę dawał więcej swoich prac, gdyż nie mam ochoty na kontynuowanie dyskusji. Myślę że powinieneś założyć temat w dziale Fan art galeria i zobaczyć co myślą o twoich pracach inni, też kiedyś bylem na podobnym poziomie i jak ktoś chciał ode mnie prace, lub po prostu chciał się podlizać to pisał że prace super polecam mega z*******e i mnie to jarało, myślałem że jestem najlepszy lecz tak nie było. Cześć

Odkrywca
Opublikowano

Nie chciałem cię zhejtować, napisałem post bo nie lubię takich ludzi którzy sprzedają coś co nie jest nic warte, przeczytałem twoją pracę i z tym jednym rokiem chodziło mi że nawet osoba która pracuje 1 rok w ps nie powinna zakładać takiego tematu.

Sorry bardzo, jestem grafikiem od już 2 lat bodajże, to są prace które robiłem na nowym komputerze tylko by dołączyć do mgt, prace są słabe bo nic na komputerze nie miałem. 

Logo powinno być schludne tutaj jest słabo przedstawione, jeżeli dla ciebie logo jest to nałożenie renderu to gratulacje. Proszę zrób chociaż by takie logo jak "tworzę racibórz" i zobaczymy jak ci wyjdze ^^

Tutaj masz moją stara PM'kę

http://prntscr.com/6debb5

tutaj nowszą

http://prntscr.com/6debuc

Zrób takie, to pogadamy tak samo z bannerem poniżej 

http://prntscr.com/6ded60

Nie będę dawał więcej swoich prac, gdyż nie mam ochoty na kontynuowanie dyskusji. Myślę że powinieneś założyć temat w dziale Fan art galeria i zobaczyć co myślą o twoich pracach inni, też kiedyś bylem na podobnym poziomie i jak ktoś chciał ode mnie prace, lub po prostu chciał się podlizać to pisał że prace super polecam mega z*******e i mnie to jarało, myślałem że jestem najlepszy lecz tak nie było. Cześć

Napisałem temat tutaj ponieważ , dużo osób mówiło mi abym to zrobił szczególnie klienci , oni mają zupełnie inne zdanie niż ty.

Nikt się nie podlizuję , jeżeli moje prace były by "straszne" jak to określiłeś , nie miał bym tylu zleceń.. przecież nikt nie bierze syfu. ?

­

Opublikowano

Widzę @nSc nie znosi krytyki ? To jest nawet powód dlaczego można Cie nie polecać.

Nikt się nie podlizuję , jeżeli moje prace były by "straszne" jak to określiłeś , nie miał bym tylu zleceń.. przecież nikt nie bierze syfu. ?

Bo może nie siedzą w PSie i oceniają to ręką "klienta, który chce coś tanio i ma" ? lel

Nie spinaj się jak ktoś coś CI powie to będzie ok.

Tyle i pa.

Odkrywca
Opublikowano

Widzę @nSc nie znosi krytyki ? To jest nawet powód dlaczego można Cie nie polecać.

Bo może nie siedzą w PSie i oceniają to ręką "klienta, który chce coś tanio i ma" ? lel

Nie spinaj się jak ktoś coś CI powie to będzie ok.

Tyle i pa.

Z pewnością zastanowię nad twoją odpowiedzią głębiej.

­

Opublikowano

Wysokie doświadczenie oraz chęci sprawiają, że przykłada się do swoich prac. Jest rzetelny i sumienny, wywiązuje się z powierzonych mu zadań.

Polemizowałbym, jeżeli chodzi o doświadczenie.

O ile jeszcze typografia do prezentacji osoby jest znośna, to przedstawione portfolio jest bardzo słabe. Brak spójności, chaos, nieład, a przede wszystkim brak wyczucia estetyki. Musisz jeszcze dużo popracować i nikt cię tu nie zamierza hejtować - po prostu ludzie wyrażają swoją opinię. Trzeba się nauczyć przyjmować konstruktywną krytykę i pracować nad wyeliminowaniem swoich niedoskonałości i poprawą skilla, a nie jeszcze podle hejtować innych, bo po pierwsze to niczego nie uczy, a po drugie pokazujesz, jakim człowiekiem jesteś i jak się zachowujesz. Albo przyjmiesz krytykę, albo inaczej utkniesz, a twoje prace nadal będą do kitu. I niech nikt nie mówi "oni biorą ode mnie grafikę, także nie jest ona okropna", ponieważ zdarza się, że klienci nie mają tego oka, jakie ma grafik i nie zwracają uwagi na wiele bardzo istotnych szczegółów.

Tyle mojego wywodu, pozdrawiam.

zSCFQrN.png

Odkrywca
Opublikowano

Polemizowałbym, jeżeli chodzi o doświadczenie.

O ile jeszcze typografia do prezentacji osoby jest znośna, to przedstawione portfolio jest bardzo słabe. Brak spójności, chaos, nieład, a przede wszystkim brak wyczucia estetyki. Musisz jeszcze dużo popracować i nikt cię tu nie zamierza hejtować - po prostu ludzie wyrażają swoją opinię. Trzeba się nauczyć przyjmować konstruktywną krytykę i pracować nad wyeliminowaniem swoich niedoskonałości i poprawą skilla, a nie jeszcze podle hejtować innych, bo po pierwsze to niczego nie uczy, a po drugie pokazujesz, jakim człowiekiem jesteś i jak się zachowujesz. Albo przyjmiesz krytykę, albo inaczej utkniesz, a twoje prace nadal będą do kitu. I niech nikt nie mówi "oni biorą ode mnie grafikę, także nie jest ona okropna", ponieważ zdarza się, że klienci nie mają tego oka, jakie ma grafik i nie zwracają uwagi na wiele bardzo istotnych szczegółów.

Tyle mojego wywodu, pozdrawiam.

Dziękuje za wypowiedź , przemyślę to.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...