Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak myślicie ?

misiu13

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie zacząć przygodę?

• Ravia s2
      0
    • Cradosmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.
Mam pytanie gdzie bardziej polecacie zagrać, a mianowicie

Ravia s2

czy
CradosMT2 ? NIe mówice tego typu że zależy jaki TYP serwera lubisz itp bo lubię każdy ale mam dylemat troche i jakoś brak mi motywacji ;/

Opublikowano

Ravia S2 jak bym miałą wybierać między tymi dwoma

Opublikowano

Od razu piszę tutaj, że moja wypowiedź to moje zdanie nie musicie go podzielać.

Serwer CradosMT2 oferuje ci.

- Administracja jest aktywna oraz jest z nią kontakt.
- Jest dosyć sporo eventów.
- Gra dosyć sporo ludzi.
- Gra na wysokim poziomie z nowościami.

A serwer Ravia.eu oferuje ci.

- Brak jakiejkolwiek administracji.
- Co do eventów, jest podobnie jak na Pandorze tzn. event w ważniejsze wydarzenia np. Boże narodzenie.
- Gra dużo ludzi, większość tych ludzi to ''jparmia'' czy coś takiego, śmiech na sali xD. (Oczywiście nie wszyscy).
- Rozgrywka na serwerze opiera się na biciu 50 osób naraz które chcą cię zwyzywać i wpieprzyć ci się na spota.'

Raczej wiesz co wybrać, Pozdrawiam.

Opublikowano

A serwer Ravia.eu oferuje ci.

- Brak jakiejkolwiek administracji.

- Co do eventów, jest podobnie jak na Pandorze tzn. event w ważniejsze wydarzenia np. Boże narodzenie.

- Gra dużo ludzi, większość tych ludzi to ''jparmia'' czy coś takiego, śmiech na sali xD. (Oczywiście nie wszyscy).

- Rozgrywka na serwerze opiera się na biciu 50 osób naraz które chcą cię zwyzywać i wpieprzyć ci się na spota.'

Raczej wiesz co wybrać, Pozdrawiam.

Co to JP gimbów to się zgodzę, ludzie są bardzo nie ogarnięci, podpadniesz a Cię zjadą jak szmat3 .. Czasem są jakieś OX tzn kiedyś były teraz nie wiem bo kiedy pobanowali mi konta za 2 tyg nie grania już moja noga tam nie powstanie. ALe wiesz,  raczej lepsza jest ravia w stosunku do rynku jak i expa tzn moim zdaniem :D

Opublikowano

Osobiście też bym na Cradosa postawił, jednak nie przemawia do mnie ta cała JP Armia czy tam IsAmU...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...