Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile trenua pro gamerzy/ile wy trnujecie i gdzie ?

Pemospec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc ! Mam do was pytanie wiecie moze czy ile i gdzie cwicza ?

i jeszcze jedno moglby ktos z was napisac ile cwiczy i jak ? np. Deathmatch 15min Aim training 15min cos takiego.

Opublikowano

Pro playerzy ćwiczą cały czas, bo dla nich to jest praca..

Opublikowano

Ja ogólnie ćwiczę około 2h na deathmatchu, a potem na mapkach aim około 1-1,5h. Dobrze już nauczyłem się strzelać i kontroluje wszystko co może stać się w meczu.

"Dobrze już nauczyłem się strzelać i kontroluje wszystko co może stać się w meczu."

aqKIE8D.png

A osiągnięcia wbite przy pomocy: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1188619-jak-odblokowac-wszystkie-osiagniecia/

Widzę kolega "weteran". :)

Opublikowano

Hahah widzialem to xD Chcialem tylko do niego zagadac jaka ranga xD / Typowy silver 1 >.<

@2up Kolego pozatym jak ty trenujesz :D ? Kdr masz niezle ;-0

Opublikowano

Ja trenuje na tick64 16 na 16 i z wskaznikiem ile dmg zadaleś.

Przydaje sie bo wiem gdzie skanować. xD

Ostatnio nie grając w ogóle mm zaczołem grać i z s4 poszedłem do gold 2.

Opublikowano

Moj trening :

-Lokalny(na botach):

---training_aim_csgo2

---Training: Bot Aim V4b

Server:

DM

AiM (teraz juz rzadko)

range mam : Guardian II (kalach w laurach)

Opublikowano

To już zależy od graczy, ale w większości przypadków trenują codziennie czasami nawet po kilka godzin.

Ja tam zbytnio nie trenuje gram po prostu piątki matchmakingi i czasami wejdę na jakiś TP Elite tak to dużo oglądam streamów i podłapuje pewne sytuacje jak gracz się zachowuje w danej sytuacji, analiza jest bardzo ważna czyli dlaczego gracz akurat zrobił tak, a nie inaczej, akurat tam rzucił smoka a nie gdzie indziej. Raz się uda ugrać, raz się pogubie i wychodzi panicagaming.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Zazwyczaj pyknę jakiegoś DM'a 10-20 min, później przechodzę na MM'y. Trenuje AWP/Scouta + AK.

W parę dni z G1 do MG2, wcześniej trenowałem dużo więcej na DM'ach + serwerach społecznościowych czy faceit.

Opublikowano

Nie trenuję w grach. Nie jestem no-life. 

Przed rankedami na 10-20 min, na deathmatch'a i mogę grać. 

Trenować w grę mogą tylko profesjonalni gamerzy, ponieważ mają z tej gry coś więcej niż przyjemność.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Nie trenuję w grach. Nie jestem no-life. 

Przed rankedami na 10-20 min, na deathmatch'a i mogę grać. 

Trenować w grę mogą tylko profesjonalni gamerzy, ponieważ mają z tej gry coś więcej niż przyjemność.

Wiesz że zagranie na DM'ie przed rankedem to też trening? Nieświadomie to robisz, ale robisz.

Przyjemność z gry powinni mieć wszyscy, jeżeli nie masz to warto zmienić grę.

Opublikowano

Ja ogólnie ćwiczę około 2h na deathmatchu, a potem na mapkach aim około 1-1,5h. Dobrze już nauczyłem się strzelać i kontroluje wszystko co może stać się w meczu.

Win% prawie 200%. Wychodzi na to, że podczas jednego meczu wygrywasz 2 razy.  No i 68 godz i 14k zabić? Aimbot czy 24/7 na DM grasz?

Wiesz że zagranie na DM'ie przed rankedem to też trening? Nieświadomie to robisz, ale robisz.

Przyjemność z gry powinni mieć wszyscy, jeżeli nie masz to warto zmienić grę.

Nie jest to dla mnie trening, a bardziej "rozegranie", żebym nie wchodził od razu na ranka i psuł ludziom rozgrywkę. 

Nie napisałem, że pro-gamerzy nie mają z gry przyjemności, a to, że mają z tego coś więcej. Dochodzą wyjazdy, nagrody pieniężne itp... 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Win% prawie 200%. Wychodzi na to, że podczas jednego meczu wygrywasz 2 razy.  No i 68 godz i 14k zabić? Aimbot czy 24/7 na DM grasz?

Nie jest to dla mnie trening, a bardziej "rozegranie", żebym nie wchodził od razu na ranka i psuł ludziom rozgrywkę. 

Nie napisałem, że pro-gamerzy nie mają z gry przyjemności, a to, że mają z tego coś więcej. Dochodzą wyjazdy, nagrody pieniężne itp... 

Jeżeli grasz dobrze, masz swój Team to możesz jeździć na lokalne turnieje z tego masz małe nagrody itp. ale tak zaczynali praktycznie wszyscy. 

Na lokalnych turniejach zazwyczaj są ludzie, którzy szukają 'młodych talentów' : p Nie będę się kłócić, ale taka jest prawda.

Co do Twojego pierwszego cytatu to sądzę że nabijał na serwerach iddle.

Opublikowano

"Dobrze już nauczyłem się strzelać i kontroluje wszystko co może stać się w meczu."

aqKIE8D.png

A osiągnięcia wbite przy pomocy: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1188619-jak-odblokowac-wszystkie-osiagniecia/

Widzę kolega "weteran". :)

Hahah widzialem to xD Chcialem tylko do niego zagadac jaka ranga xD / Typowy silver 1 >.<

@2up Kolego pozatym jak ty trenujesz :D ? Kdr masz niezle ;-0

Zaproście mnie koledzy na steam, zobaczymy co wy potraficie :) Czekam aż mnie zaprosicie, macie mój nick. Zapraszajcie, jak nie dodacie mnie to wykażecie się waszym tchórzostwem, zagramy jednego MM'a i zobaczymy kto bd lepszy :)

Opublikowano

Zaproście mnie koledzy na steam, zobaczymy co wy potraficie :) Czekam aż mnie zaprosicie, macie mój nick. Zapraszajcie, jak nie dodacie mnie to wykażecie się waszym tchórzostwem, zagramy jednego MM'a i zobaczymy kto bd lepszy :)

Ale spokojnie, po co te nerwy. Po prostu piszemy jak jest, masz przegrane 1h na MM'ach ~2-3 rankedy i marne 17 killi. Win ratio 190% - mapy z workshop'u, większość osiągnięć wbite przy pomocy tego 'czita' i to wszystko co napisałem. Więc nie masz o co spinać chłopcze. A poza tym, mam bana na 7 dni przez błąd VAC'a :v

Opublikowano

Nie ma to jak zawalić avatar Pashy.... i zmienic nick heh

Opublikowano

Ja aktualinie mało gram w csa, lecz gdy miałem więcej czasu zawsze przed turniejami grałem sobie na mapie aim_trainz tak 10 min.

Polecam.

Opublikowano

Ja codziennie 4h 2h na deathmatchu 2h na mapie aim i jak jest czas to 2 turniejowe z ekipą 

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...