Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Minecraft (zbugowane Chunki)

thiew3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem z ładowaniem Chunków. Czasami znikaja i widze tak jakby na x-ray'u
OcMvtv4.pngGBsfVH9.jpgd9DtB4G.png

sygna_frikos.png

Opublikowano

Jak gracie na serwerach to sie zdarza ze laduje mape itp. Ja tez tak mam ale nie musicie sie bac tego problemu.

A jak gracie na normalu to twoj komputer moze nie wyrabiac.

@down nom spox xD

Opublikowano

Wina niekoniecznie musi leżeć po Twojej stronie. Niegdyś grałem na serwerach i wstępowały takie błędy ( nawet po wyjściu i wejściu na serwer ). Możesz spróbować zainstalować Minecrafta jeszcze raz ( od nowa ) i ewentualnie spróbować zagrać na zwykłym TexturPacku.

@Edit UP te kilka sekund :D

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Spróbuj zaktualizować sterowniki do karty graficznej. 

Opublikowano

Komputer z grami nie ma problemu...
Na singlu tez tak mam, Java najnowsza, sproboje sterowniki zaktualizowac i napisze co i jak.

@Edit. 
sterki najnowsze do kazdego podezpolu (komputer nie ma miesiaca, niedawno byl skladany wiec wszystkie sterki najnowsze)

sygna_frikos.png

Opublikowano

Polecam, prawie kazdy tak ma i niestety bedzie, jak masz duze renderowanie to moze ci sie ladowac itp.

U mnie koledzy tez to maja wiec musimy sie chyba z tym pogodzic.

Opublikowano

Jaką masz wersję mc?

W wersjii 1.8.3 która wyszła chyba tydzień temu naprawili ten błąd z chunkami, miałem to samo, a po zainstalowaniu 1.8.3 problem znikł.

Mam nadzieję że pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...