Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skill

kamilonus13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanko, bo otóż to skilluje aktualnie na mad sheep i mam 60/60 równe, 10 lvl. Mam zamiar trochę pograć na tej postaci i tu się nasuwa pytanie do ilu mniej-więcej wyskillowac postać, aby potem nie mieć z tym problemu. Myślicie, że 75/75 będzie dobre, a skill do 80 się sam dobije? Czekam na wasze odpowiedzi. Knighcior facc

Opublikowano

Siemka, mam pytanko, bo otóż to skilluje aktualnie na mad sheep i mam 60/60 równe, 10 lvl. Mam zamiar trochę pograć na tej postaci i tu się nasuwa pytanie do ilu mniej-więcej wyskillowac postać, aby potem nie mieć z tym problemu. Myślicie, że 75/75 będzie dobre, a skill do 80 się sam dobije? Czekam na wasze odpowiedzi. Knighcior facc

Bardziej polecam 85/85 i przez całą rozgrywkę później masz wolne od skillowania.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Myślisz, że jak długo mi to zajmie? Zauważyłem że stamina nie spada, a skilluje praktycznie codziennie od 16 do 6 rano bez przerwy.

Opublikowano

Wiesz, jeżeli planujesz kupno pacc to ja bym Ci proponował wyslikować 75/75 dobić ten 50 lvl nawet wtedy będziesz miał ponad 78 dist na pewno, kupisz pacc offline training. Wbijesz 100 lvl skille 87-88 dist będziesz miał. To jest tylko moje zdanie ale to co mówi @Crisey to też jest dobry pomysł :D

graphic.png

Opublikowano

Stamina spada tylko wtedy, gdy dostajesz expa.

Jak długo? Nie wiem, ale są kalkulatory.

http://www.tibia-stats.com/index.php?akcja=skillCalc

Dzięki wielkie za ten kalkulatorek. :D Wychodzi na to że będę musiał się przemęczyć mniej-więcej do poniedziałku-wtorku.

Wiesz, jeżeli planujesz kupno pacc to ja bym Ci proponował wyslikować 75/75 dobić ten 50 lvl nawet wtedy będziesz miał ponad 78 dist na pewno, kupisz pacc offline training. Wbijesz 100 lvl skille 87-88 dist będziesz miał. To jest tylko moje zdanie ale to co mówi @Crisey to też jest dobry pomysł :D

Nie wiem kolego, czy dobrze przeczytałeś, ale tu chodzi o sword, a jak wiadomo nie leci on tak szybko jak dist. :< Ps. Tak właściwie to na pacc mam zamiar zarobić. :3

Opublikowano

Dzięki wielkie za ten kalkulatorek. :D Wychodzi na to że będę musiał się przemęczyć mniej-więcej do poniedziałku-wtorku.

Nie wiem kolego, czy dobrze przeczytałeś, ale tu chodzi o sword, a jak wiadomo nie leci on tak szybko jak dist. :< Ps. Tak właściwie to na pacc mam zamiar zarobić. :3

Ahhh przepraszam Cię. Nie doczytałem do końca z tym, że to knight. Do 85/85 będziesz się strasznie męczył, do 75/75 dobij sobie skilla i będzie wystarczający z dobrym eq i swordem. Btw 1 knigtem będziesz miał ciężko uzbierać na pacc, lepiej sobie zrób pare bot knightów żeby kasa szybciej leciała, lecz w pierwszego pacc'a proponuje Ci zainwestować ze swojej kieszeni, wiadomo większy lvl szybciej zarobisz na pacc następnym razem :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...