Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uniwersalna postać na privy.

Chmielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie.

Mam takie pytanie otóż gram na NotAion. To typowy serwer pvp gdzie gear zdobywa się zabijając innych.

Więc po czasie można mieć end game a wtedy sprawy się zmieniają.

Zauważyłem tam dużą liczbę gladkow i templarow. Jednak top 1 jest chanter wiem że to kwestia umiejętności Ale nie wieżę żeby na taki server nie było kilku mocno ogarow na pvp.

Jest jakieś porownanie postaci mając całkowicie endgame gear nie wliczając umiejętności?

Opublikowano

Nie ma i wątpię żeby było ... Każda klasa ma kontr klasę ale wszystko zależy też od skila i farta (GS np.  DMG 4k jak siądzie przy pierwszym hicie soczkowi jak ma odpalone all bufki to chyba tylko templar przeżyje ;D / resist jakiś przypadkowy itp )

Nie wiem według jakich danych jest ustawiany ten ranking ale może po prostu gra najdłużej ? Nie ma typowo postaci która jak się ubierze w End Game to wymiata all bez problemu. (Chyba że Ganner przez jego Crit multipler na cześć skili 1.2 a na cześć 2.0 o.O)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...