Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Administratorów

MrDyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję Administratorów na powstający serwer Freebuild

Serwer ma 100 slotów (może będzie więcej?). Poszukuję Administratorów do budowy mapy serwera, oraz przede wszystkim do utrzymywania porządku na serwerze:

Formularz zgłoszeń na PW:

Staż w MC: (wersja gry)

Znajomość komend: (0-10)

Ortografia i interpunkcja: (0-10)

Kontakt GG:

Dlaczego ty?:

Status: Aktualne

Pozostałe miejsca: 2

Potrzebujesz pomocy przy pisaniu pluginu?

Potrzebujesz pomocy przy konfiguracji pluginu?

Napisz DO MNIE! Chętnie służę pomocą.

CPU: Intel Core i7-5930K  GPU: 2 x Gigabyte GeForce GTX 980 Ti 6144MB GDDR5 MOBO: ASRock X99 Extreme6/3.1 RAMHyperX Fury DDR4 2x16GB 2133MHz CL14 SSD: Crucial MX200 1TB HDD: Seagate 2TB

Laptop: Lenovo y700-17ISK Intel Core i7-6700HQ/GTX960m/16GB/256GB SSD+ 1TB HDD

Opublikowano

Staż w MC: 1.5_01 Beta
Znajomość komend: 8
Ortografia i interpunkcja: 9
Kontakt GG: Brak
Kontakt Skype: live:xvillagerpl (Nazwa użytkownika: KwabedzPL04 - Paweł )
Dlaczego ty?: Ponieważ idealnie zgrałbym się z teamem jeżeli każdy był miły dla innych. Umiem także dogadywać się z graczami ,ponieważ byłem już na kilku serwerach ChatModeratorem i dogadywałem się z każdymi graczami poza tym gracze bardziej lubili mnie od administratorów bo według nich zachowywałem się bardzo dobrze i pomagałem

na tyle ile potrafię. Oczywiście chciałbym poznać nowych ludzi ,którzy mają podobną pasję jak ja i od ,których mógłbym się też troszkę poduczyć. 

cKXCQyT.png

Opublikowano

@MrDyrektor

Staż w MC: (wersja gry) 1.0

Znajomość komend: (0-10) 8

Ortografia i interpunkcja: (0-10) 9

Kontakt SKYPE: rooney20006

Kontakt GG: 19047426 (rzadko wchodzę jednak wolę skype)

Dlaczego ty?: Ponieważ jestem uczciwym i zaufanym człowiekiem. Ponoszę pełną odpowiedzialność, nie wyplątuję się z obowiązków oraz jestem osobą pełną podziwu na świat, z chęcią pomagam ludziom. Ogółem miałem pare serwerów takich mniejszych po 50 slotów. Myślę, że gracze by mnie na pewno polubili ponieważ jestem kulturalną osobą. Chciałbym także te 2pkt tych znajomości komend się nauczyć . Pozdrawiam :)

Opublikowano

@ref

Potrzebujesz pomocy przy pisaniu pluginu?

Potrzebujesz pomocy przy konfiguracji pluginu?

Napisz DO MNIE! Chętnie służę pomocą.

CPU: Intel Core i7-5930K  GPU: 2 x Gigabyte GeForce GTX 980 Ti 6144MB GDDR5 MOBO: ASRock X99 Extreme6/3.1 RAMHyperX Fury DDR4 2x16GB 2133MHz CL14 SSD: Crucial MX200 1TB HDD: Seagate 2TB

Laptop: Lenovo y700-17ISK Intel Core i7-6700HQ/GTX960m/16GB/256GB SSD+ 1TB HDD

Opublikowano

Staż w MC: 1.0.0

znajomość komend: 8/10

Ortografia: 5/10

Kontakt GG: Brak

Dlaczego ty? :
nie będę opisywał długo....

Jestem Dobrym Technikiem ( jeżeli chodzi o konfiguracje i przygotowanie serwera ... bo programować nie umiem :/)

mam 13 lat i mam doświadczenie z 5 serwerów na których byłem adminem/założycielem :)

niestety jestem dyslektykiem czy cos takiego (po prostu mam problemy z ortografia ^^)

76561198180869410.png
Opublikowano

Staż w MC: 1.5_01 Beta
Znajomość komend: 9
Ortografia i interpunkcja: ok. 8-9
Kontakt GG: Nie posiadam.
Kontakt Skype: kamil.nocek1
Dlaczego ty?: Hmm... ponieważ kocham pomagać innym. Mam wielką pasje co do gier i sportów, lecz także potrafię dobrze się zachowywać czego świadkiem jest sieć serwerów Le*****.pl ;). Posiadałem też wiele własnych serwerów, gdzie grała spora grupa graczy i nikt się nie kłócił bo mój odział był zawsze pierwszy do rozwiązywania problemów. Posiadam też duże umiejętności w budowaniu serwerów. Chcę aby każdy serwer rozwijał się na swój sposób i aby pański projekt odniósł dużą sławę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...