Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FSbot nie działa.

dzidek443

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co jest z FSbotem dzisiaj chciałem odpalić to mi tylko w kółko latał zaznaczyłem wszystko co trzeba i nic tylko mi latał a 2 dni temu było dobrze ;/

Opublikowano

Ostatnio była aktualizacja, która mogła coś zmienić w grafikach box'ów i palladium - na najniższych ustawieniach one już się nie kręcą (a wcześniej się obracały), więc taka może być pośrednia przyczyna. Jeśli chcesz sprawdzić to możesz podmienić grafikę (zrobić screenshot'a po czym wyciąć z niego kawałek box'a i zamienić z tym, który jest w folderze FSbota).

Opublikowano

Ostatnio była aktualizacja, która mogła coś zmienić w grafikach box'ów i palladium - na najniższych ustawieniach one już się nie kręcą (a wcześniej się obracały), więc taka może być pośrednia przyczyna. Jeśli chcesz sprawdzić to możesz podmienić grafikę (zrobić screenshot'a po czym wyciąć z niego kawałek box'a i zamienić z tym, który jest w folderze FSbota).

teraz jest tak jak kiedys pallka i boxy sie nie ruszaja wiec co to za problem dla nich jest by poprostu zmienic tak jak w starych wersjach 

np. pallavia juz smiga chyba 2 lub 3 dzien 

Opublikowano

Wysłałem Ci na priv. No_Name_MMO - żaden problem, ale ktoś to musi zrobić (a jeśli nie ma czasu to raczej nie zrobi tak szybko, więc trzeba sobie radzić samemu - ja poradziłem sobie inaczej i nie muszę już czekać na łaskę twórców botów).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...