Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Plugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istbieje POLSKI plugin taki jak IslandWorld? A jesli tak to poprosil bym o linka. Chyba ze takiego pluginu nie ma to ile by kosztowalo napisnie takiego pluginu?

Opublikowano

Linka zabardzo nie znajdziesz. Sam szukałem czegos podobnego ale lepszego, Niestety nie znalazłem codo kosztów to niemam pojęcia ale spytam technika

Opublikowano

Czy istbieje POLSKI plugin taki jak IslandWorld? A jesli tak to poprosil bym o linka. Chyba ze takiego pluginu nie ma to ile by kosztowalo napisnie takiego pluginu?

IslandWorld został stworzony przez polaka...

Jeżeli chcesz, aby był po polsku to musisz podmienić plik messages.yml na spolszczenie.

http://dev.bukkit.org/paste/eyqrkp1lbn62o4hi/

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

No tak ale ja chce zeby te np komendy byly polskie pod /is i przy ich urzywaniu. Wiem ze moge je np. posmieniac mycommand ale ja chce juz miec spolszczone w pluginie

Opublikowano

Takie spolszczenie to ja mam chodzi mi bardziej o komendy powiedzmy zamiast /is home to /dom. I tak jak mowilem niechce zmieniac tyh komend innymi pluginami!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...