Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polecane Serwerownie Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, otóż szukam jakiejś dobrej serwerowni minecraft na serwer około 5-10slotów.

Chcę na takim serwerze zainstalować paczke modów, więc pytam Was bo ja jestem dosyć zielony o to

Proszę o szybką odpowiedź

Opublikowano

Ja od siebie polecam najbardziej polecaną i dobrą serwerownie hostingu Pukawka.pl ew. CraftServe.

Dlaczego?

- Hosting posiada najlepsze maszyny

- Brak problemów.

- Szybko odpisujący Support

- Dobre oferty slotowe

- Dużo bajerów ze strony panelu klienta

- Łatwy panel klienta

- Brak awarii hostingu

@ZgredzioPL Podaj powody dlaczego ten hosting jest najgorszy. 

Opublikowano

Ja od siebie polecam najbardziej polecaną i dobrą serwerownie hostingu Pukawka.pl ew. CraftServe.

Dlaczego?

- Hosting posiada najlepsze maszyny

- Brak problemów.

- Szybko odpisujący Support

- Dobre oferty slotowe

- Dużo bajerów ze strony panelu klienta

- Łatwy panel klienta

- Brak awarii hostingu

Pukawka dobry hosting Minecraft? Chyba sobie żartujesz. Jeden z najgorszych, pukawka jest bardziej pod serwery cs

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Właśnie sie zastanawiam nad mineserv.eu :D. Jak coś podawajcie serwery tak 25/30zł/msc

Opublikowano

@PuczaS

Właśnie sie zastanawiam nad mineserv.eu  :D. Jak coś podawajcie serwery tak 25/30zł/msc

Właśnie na mineserv.eu masz opcję 25 zł na 20 slotów o ile się nie mylę ;)

Opublikowano

Mineserv.eu raczej najkorzystniejsze ceny.

Craftserve jakościowo dobry. Kiedyś miałem serwer tylko jedyną wadą jest to że jak kupujesz mniejszy serwer 10 slotów masz limit pluginów.

Osobiście polecam cubehost.pl, dobrze działa, ceny całkiem spoko, brak limitu pluginów.

Opublikowano

Okej, kupilem serwer na Mineserv.eu, mam problem, chce na serwer wgrac paczke Running Red, wgrałem i nie chce mi się kawałek mapki załadować (dokładnie spawn), nie wiem czym to jest spowodowane, piszę to tu dlatego żeby nie zakładać nowego tematu ;d

@down Tzn? :D

Opublikowano

Okej, kupilem serwer na Mineserv.eu, mam problem, chce na serwer wgrac paczke Running Red, wgrałem i nie chce mi się kawałek mapki załadować (dokładnie spawn), nie wiem czym to jest spowodowane, piszę to tu dlatego żeby nie zakładać nowego tematu ;d

sporobuj dorzucic wegla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...