Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

klikacz

bartek13you

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy istnieje szansa ze dostane bana?

Używam klikacza który klika mi co jakiś czas na mapie 4-1 i pet lata i zbiera skrzynki, jest to powolny sposób na uri ale wole tak niż z jakimś Botem.

Opublikowano

Bot jak i klikacz, merkavy, kerkavy czy inne są uznawane jako wspomagacze i są banowane o ile zostaną wykryte oczywiście. A co do tego jest dość duże prawdopodobieństwo

LukaSuper.png

Opublikowano

Pytasz czy istniejsze szansa na bana.

Ja odpowiadam, że tak ponieważ jest to wspomagacz na ile % on jest wykrywalny NIE WIEM. Wiem, że jest banowalny

LukaSuper.png

Opublikowano

Non-stop ten sam ruch myszką w te same miejsca-coś raczej dla BP będzie to podejrzane...

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Opublikowano

Tak jak @IplayDO

Jest to wspomagacz i grozi za niego ban o ile Cię wykryją, moim zdaniem będzie na to małe prawdopodobieństwo jeżeli Ustawisz klikacza tak aby klikał w różne miejsca, a nie tylko w jedno. Ewentualnie ustaw większy odstęp czasu.

Opublikowano

Tak jak @IplayDO

Jest to wspomagacz i grozi za niego ban o ile Cię wykryją, moim zdaniem będzie na to małe prawdopodobieństwo jeżeli Ustawisz klikacza tak aby klikał w różne miejsca, a nie tylko w jedno. Ewentualnie ustaw większy odstęp czasu.

Napisałes to co ja....

LukaSuper.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Czy istnieje szansa ze dostane bana?

Używam klikacza który klika mi co jakiś czas na mapie 4-1 i pet lata i zbiera skrzynki, jest to powolny sposób na uri ale wole tak niż z jakimś Botem.

jak masz dobrego klikacza i ustawisz w nim zeby zrobil jedno kolko takie a drugie kolko inne i tak na zmiene to raczej bana nie dostaniesz , chyba ze podleci admin na bitki i bedzie patrzyl ze ty latasz i nic nie reagujesz to tobie konto zbanuja permanetnie .

ja mam tez klikacza takiego w ktorym ustawiasz punkty a on potem losuje chaotycznie w ktory punkt z tych naprzyklad dizesieciu ma kliknac czyli nie robi dokladnie takiego samego kolka jak ty ustawiles tylko lata po roznych punktach , mala szansa na bana :)

Opublikowano

Można za to wyrwać banika ale jest bardzo Male prawdopodobieństwo wyrwania za to Bana

no znam takie mendy co lataja juz wchuj czasu na klikaczu i ich nie zbanowali 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...